Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Problem sa igrama
STRANA 1 OD 1
doca80 Problem sa igrama 04.01.2009. 14:29 T14223

status: user
broj poruka: 3053
Imam dosta starijih igrica koje su rezane na obicnim cd-ovima od 700mb(NFS Underground,MOH...). Ti diskovi su stari vec 5-6 godina i ocekujem da nece jos dugo trajati,a igre ce mi trebati. Pokusao sam da narezem Underground na dvd disk,ali ne mogu da je instaliram sa dvd-a, jer na dvd-u nema autorun opcije(taj underground na 2 cd-a se instalira bez daemon-a i ostalih cuda,samo ubacis prvi cd autorun krene,dodje do pola instalacije trazi drugi cd,ubacis drugi cd instalacija nastavi i gotovo)! Ajde ja rucno pokrenem setup sa dvd diska koji sam narezao,instalacija krene,ali kad trazi drugi cd e tu ne znam sta da radim jer nece nikako da pokrene drugi. Da li postoji neki nacin da igru koja zauzima 2 cd-a od 700mb prebacim na jedan dvd disk i da to moze da se instalira???

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tiva Recimo ovako 04.01.2009. 14:38 #86994

broj poruka: 116

Need for Speed Underground

1) Create a Temp Directory on your hardrive.
Name this folder: NFSUDISK1. This will be the name (Label) of our DVD.
2) NFSUDISK1Copy all the contents of CD 1 to the Temp Directory
3) Copy all the contents of CD 2 to the same Temp Directory. (Do NOT overwrite any files!)

4) Now there are two files: ‘common_filelist.txt’ and ‘en-us_filelist.txt’
Open these 2 files with Notepad and change all the number 2’s to 1’s
(BUT ONLY CHANGE the first number 2 in each line!)

5) Create another folder/s for any updates, Serial, Patches and or Cracks etc.
NOTE: Name this/these folder/s whatever you want.

6) Again using the Notepad, open the ‘autorun.cfg’ file (it’s in the AutoRun folder), and scroll to the bottom and change StartupCD=02 to StartupCD=01.

7) The Game will start after the installation, so you need to rename the original SPEED.EXE to SPEED.EXE.ORG and then put the ‘Cracked’ SPEED.EXE in the exact same place where the original exe is. So then the ‘Cracked.exe’will be installed instead.
(Note: Use the Cracked v1.1 (1.1001.0) exe instead of the v1.0)

8) Burn the contents of the Temp folder to a DVD using the Label: NFSUDISK1

NOTE: Remember to choose a ‘Full Install’ when installing.

Za slične stvari postoji sajt http://www.cd-2-dvd.com, registruj se tamo, imaš pod conversion sa cd na dvd, a imaš i za dosta novih igara dvd9 to dvd5 konverzije

Berettaxx slike 04.01.2009. 15:25 #87007

broj poruka: 385
prebaci u .ISO ili .NRG bilo koje slike i onda ih baci na DVD... jednostavno
نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنون

doca80 Re: slike 04.01.2009. 15:33 #87009

Uh,nisam te bas najbolje razumeo... kako mislis slike???slike cega???

:: prebaci u .ISO ili .NRG bilo koje slike i onda ih baci na DVD... jednostavn
:: نكح كنت مجنونة وفاة والدة الله ل نكح الحصان المجنو
::
ttate re: Problem sa igrama 04.01.2009. 15:50 #87015

broj poruka: 366

Zasto jednostavno ne batalis to prebacivanje igara ca starih medija na novije jer sve te igre su toliko ` male` da ih jednostavno mozes skinuti kad kod pozelis za relativno kratko vreme - sad kad svi imamo ovako brz internet.

doca80 Re: re: Problem sa igrama 04.01.2009. 15:54 #87018

zato sto je ovo provereno da radi i virus free. Svaki drugi crack koji skinem sa neta ima neki virus,crv,spyware....

:: Zasto jednostavno ne batalis to prebacivanje igara ca starih medija na novije jer sve te igre su toliko ` male` da ih jednostavno mozes skinuti kad kod pozelis za relativno kratko vreme - sad kad svi imamo ovako brz internet
DmasteRNo1 Ne vidim u čemu je problem 04.01.2009. 18:22 #87055

broj poruka: 6101
Ja sam sve svoje `matore` igre narezao na DVD-ove, tako što sam pomoću Alkohola ili nekog drugog virtual drajv programa napravio imidže (u .iso format), sa neta poskidao pečeve i proverene krekove i sa CD-ovim više namam dodira. Odakle ti skidaš te krekove, kada su puni virusa?

Sa sledeće adrese skidam većinu krekova

http://www.gamecopyworld.com/

i do sada nisam naš`o ni jednog virusa.

vladarko Kada je napisao slike... 04.01.2009. 20:36 #87082

broj poruka: 4228
verovatno je mislio na `image`, tj CD Image, ISO, NRG, DAA ili sličan format koji će Alcohol, Magic ISO, Power ISO i slični programi za emulaciju optičkih diskova učitati.

Pozdrav!

Vlada

doca80 Re: Kada je napisao slike... 04.01.2009. 21:48 #87103

Da da skontao sam kasnije sta je mislio...a krekove skidam odakle stignem,nemam neko odredjeno mesto,a cesto krek koji vec skinem sa igricom ima neko sranje u sebi...Jbg,mozda bas nemam srece pa uvek naletim na tako nesto...

:: verovatno je mislio na `image`, tj CD Image, ISO, NRG, DAA ili sličan format koji će Alcohol, Magic ISO, Power ISO i slični programi za emulaciju optičkih diskova učitati
:: Pozdrav
:: Vlad
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs