Kada se instalira call of duty 5 i c k kad se startuje igrica izbaci problem sent dont sent a komp je amd 4000 ddr 1 gb Msi 8600gt hdd 250 gb Ja mislim da bi trebalo da moze sa ovim kompom da se igra neznam u cemu je problem
se zakacio neki virus na memoriju ili HDD, Windows ne valja, fali neki SP ili Java ili NetFramework ili Flash player, drajveri za graficku, plocu, DirectX, crack, patch ne valja, sama instalacija igre ne valja, izgreban disk, los disk, los citac, rezac, losa verzija Nera ili nekog drugog programa za rezanje.
Ja sam sa tom igrom imao zajebanciju oko pravljenja profila na pocetku, osim toga je radila odlicno.
Prvo ide instalacija, pa crack, pa patch, pa opet crack.
A igra verovatno moze da se pokrene tvojim kompjuterom, nisam probao, ali mislim da bi mogla da radi. Kako i koliko, to vec ne znam.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Igra na tvom kompu moze da radi bez problema na nekim medium podesavanjima,a problem koji ti se javlja je najverovatnije zbog loseg kreka. Pokusaj da skines drugi krek... I koliko ja znam UVEK ide prvo patch pa onda krek,i nista vise.
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Kada se instalira call of duty 5 i c k kad se startuje igrica izbaci problem sent dont sent a komp je :: amd 400 :: ddr 1 g :: Msi 8600g :: hdd 250 gb :: Ja mislim da bi trebalo da moze sa ovim kompom da se igra neznam u cemu je problem
dobro,dobro,pa instalacija se podrazumeva,moj komentar se odnosio na to sto si napisao da se treba dva puta krekovati igra. Nema potrebe,ako prvo lupis patch dovoljno je odmah posle krekovati samo jednom i sve treba da radi...pozzz
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Tebi verovatno rade igre i bez instaliranja. :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein :: ::
Koji ce ti qrac crack pa patch pa crack leba ti? Ti imas 1.0 verziju igre, i onda je crackujes crackom za 1.0 da bi je igrao...Dodje patch i ti patchujes na recimo 1.1 i onda ti treba crack za verziju 1.1. Ako od pocetka imas patch, sto stavljas uopste crack pre patcha kada ne teras igru??? A fazon je sto ti crackom menjas .exe fajl koji se patchom modifiqje i zbog toga ti treba crack za tu verziju...Nema potrebe da crackujes pre patcha.
Ja sam je terao i pre PATCH-a. A na disku imam CRACK za obe verzije, tj. za svaku ponaosob. Ne znam sta vi, zemljaci, kako i koliko imate i kojom se gimnastikom bavite da biste pokrenuli igru.
p.s. Ja sam vanzemaljac, pa oprostite ako se osecate prozvani.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
Ja ti kazem da ako instaliras igru i hoces da je i patchujes odmah ne moras da je crackujes pre patcha nego samo posle posto je ovo prvo BESPOTREBNO!!!
========== BLEJA:)))
:: Ja sam je terao i pre PATCH-a. A na disku imam CRACK za obe verzije, tj. za svaku ponaosob. Ne znam sta vi, zemljaci, kako i koliko imate i kojom se gimnastikom bavite da biste pokrenuli igru. :: :: p.s. Ja sam vanzemaljac, pa oprostite ako se osecate prozvani. :: :: :: “I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.