Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
call of duty 4 i 5 online multiplayer problem
STRANA 1 OD 1
sreckovs call of duty 4 i 5 online multiplayer problem 02.01.2009. 20:43 T14197

status: user
broj poruka: 5
kada igram call of duty 4 ili 5 online multiplayer, svakih 10-tak sekundi mi se pojavi obavestenje `connection interruped` i stojim tako zapucan 1-2 sekunde....imam wireless internet, mreznu karticu d-link airplus g dwl-g510 i antenu ReinkJet Antena 2.4GHz 16dbi 75om 15m...desava mi se ista stvar i na visti i na xp-u.

ne znam u cemu je problem...moj stric isto ima ovu karticu i antenu i ista stvar mu se desava

pomagajte...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: call of duty 4 i 5 online multiplayer problem 02.01.2009. 21:19 #86801

broj poruka: 1046
nema tu mnogo pomoci,uglavnom ti je to do lose int. konekcije.moze ti pomoci samo provajder

:: kada igram call of duty 4 ili 5 online multiplayer, svakih 10-tak sekundi mi se pojavi obavestenje `connection interruped` i stojim tako zapucan 1-2 sekunde....imam wireless internet, mreznu karticu d-link airplus g dwl-g510 i antenu ReinkJet Antena 2.4GHz 16dbi 75om 15m...desava mi se ista stvar i na visti i na xp-u
::
:: ne znam u cemu je problem...moj stric isto ima ovu karticu i antenu i ista stvar mu se desav
::
:: pomagajte...
sreckovs hmm 02.01.2009. 21:27 #86802

mislim da nije do provajdera i neta jer kada se sa strikom umrezim preko antena budemo kao u lanu i ne treba nam net da igramo zajedno cod4 na primer, i kad nismo na netu i neko kreira njemu radi normalno a ko joinuje njemu se to desava...

sreckovs hmm 02.01.2009. 21:35 #86803

mislim da nije do provajdera i neta jer kada se sa strikom umrezim preko antena budemo kao u lanu i ne treba nam net da igramo zajedno cod4 na primer, i kad nismo na netu i neko kreira njemu radi normalno a ko joinuje njemu se to desava...

psyman ja sam 02.01.2009. 22:28 #86808

broj poruka: 1046
recimo imao istih problema proletos kada je sve ozelenelo pa sam morao da selim antenu.
sreckovs aa 02.01.2009. 22:33 #86809

recimo sam ja imao istih takvih problema pa sam je preselio na sred ulice i sad gleda tacno u predajnik, ne smeta nista, 200 m daljina

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs