kada igram call of duty 4 ili 5 online multiplayer, svakih 10-tak sekundi mi se pojavi obavestenje `connection interruped` i stojim tako zapucan 1-2 sekunde....imam wireless internet, mreznu karticu d-link airplus g dwl-g510 i antenu ReinkJet Antena 2.4GHz 16dbi 75om 15m...desava mi se ista stvar i na visti i na xp-u.
ne znam u cemu je problem...moj stric isto ima ovu karticu i antenu i ista stvar mu se desava
nema tu mnogo pomoci,uglavnom ti je to do lose int. konekcije.moze ti pomoci samo provajder
:: kada igram call of duty 4 ili 5 online multiplayer, svakih 10-tak sekundi mi se pojavi obavestenje `connection interruped` i stojim tako zapucan 1-2 sekunde....imam wireless internet, mreznu karticu d-link airplus g dwl-g510 i antenu ReinkJet Antena 2.4GHz 16dbi 75om 15m...desava mi se ista stvar i na visti i na xp-u :: :: ne znam u cemu je problem...moj stric isto ima ovu karticu i antenu i ista stvar mu se desav :: :: pomagajte...
mislim da nije do provajdera i neta jer kada se sa strikom umrezim preko antena budemo kao u lanu i ne treba nam net da igramo zajedno cod4 na primer, i kad nismo na netu i neko kreira njemu radi normalno a ko joinuje njemu se to desava...
mislim da nije do provajdera i neta jer kada se sa strikom umrezim preko antena budemo kao u lanu i ne treba nam net da igramo zajedno cod4 na primer, i kad nismo na netu i neko kreira njemu radi normalno a ko joinuje njemu se to desava...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.