pretpostavljam da je do C****A jer je i meni igrala kamera i auto je poceo da mi dimi u motoru,nadji razorov C***K,obrisi igricu,i instaliraj je ponovo i crackuj sa razorom,imas da skines torrent na mininovi
I meni isto sad pocinje da luduje kamera kad pokrenem igricu nekih 15, 20 min. kasnije. Ja ima razorov cra*k, a u tom folderu koji sam skinuo ima securom launcher, 1911.dll, i gtaIV. exe. Jel si resio problem
Ponovo, ponovo i ponovo, los je taj crack, nadji drugi...
Tema je matora 15 dana, do sad je lik vec resio problem verovatno... :S __________________ Scourge of PCBerza
:: I meni isto sad pocinje da luduje kamera kad pokrenem igricu nekih 15, 20 min. kasnije :: Ja ima razorov cra*k, a u tom folderu koji sam skinuo ima securom launcher, 1911.dll, i gtaIV. exe. Jel si resio proble :: ::
:: obrisi celu igricu ,ponovo instaliraj,i daj mi tvoj mail da ti posaljem preko yahoo-a cr**k!! :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: dule70@yahoo.com Hvala
Ponovo instalirana igrica i evo ti mail maddkov@nadlanu.com da mi bacis cra*k
:: :: :: :: :: obrisi celu igricu ,ponovo instaliraj,i daj mi tvoj mail da ti posaljem preko yahoo-a cr**k!! :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: dule70@yahoo.com :: Hvala
:: Ponovo instalirana igrica i evo ti mail maddkov@nadlanu.com da mi bacis cra* :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: obrisi celu igricu ,ponovo instaliraj,i daj mi tvoj mail da ti posaljem preko yahoo-a cr**k!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: :: dule70@yahoo.com :: :: Hval
:: E je*i ga nista onda skinucu ovaj sto mi je dao dusko. Dusko jel si ti taj instalirao mislim na cra*k i jel ti rad :: :: :: :: Ne mogu da vam posaljem cra*k jer on ima 12.7MB a u mail ne moze preko 10MB :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: Radi provereno i nema virusa. :: :: :: :: :: ::
:: :: :: :: :: E je*i ga nista onda skinucu ovaj sto mi je dao dusko. Dusko jel si ti taj instalirao mislim na cra*k i jel ti rad :: :: :: :: :: :: :: Ne mogu da vam posaljem cra*k jer on ima 12.7MB a u mail ne moze preko 10MB :: :: :: :: :: :: BIOSTAR THE WAY OF LIF :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Radi provereno i nema virusa :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.