Je l` ima još neka igra koja prema radnji liči na COD4, a takođe je interesantna ? Jer, COD5 nije toliko, ne znam, dinamičan, kao ovaj. Nekako je smarački. Jedino onaj bacač plamena... ali i to zasiti za 15 minuta.
Igrao sam pre 5 godina, mislim da je Delta Force... nešto... e sad... ne mogu da se setim tačnog naziva, a posle one dve tačke `Delta Force:` ih ima jedno 15. Pa, ako se neko seća, neka napiše. Isto na ovu foru, sećam se da par dana nisam spavao igrajući to đubre.
“I am a deeply religious nonbeliever.… This is a somewhat new kind of religion.” Albert Einstein
a ako te zanima vise takticki prilaz celoj situaciji, probaj Armed Assault...po mom misljenju, odlicna pucacina. Veliko prostranstvo, prilicno realisticno. jedino sto graficki nije ni prineti novijim naslovima, ali jbg, to je igra od pre 4 godine. A probaj i neki od Ghost Recon Advanced Warfighter naslova.
ako nista drugo, sigurno, bar po meni, jedna od najboljih spika sta mi uradi half life, verovatno zbog njega, najvise volim postapokalipticne price mada mi se u stalkeru bas i ne svidja onaj rpg deo, ali navikne se covek stalker moze da se igra i posle kraja, ne moras samo glavne misije ako hoces bas ww2, pa toga ima na gomile, meni su se malo smucile, najbolje kreni redom od cod-ova, preko bia-ova, moh-ova i ostalih ova
ako ti se svidja moderno ratovanje, tu je nezaobilazni battlefield a sf, po meni sjajna star wars nesto commando, ne znm tacno sta je ta rec nesto, dal galactic ili nesto slicno
hehehehe...mislis na star wars republic commando. ima dva dela, i extra je zaista. mada, ja najvise volim ghost recon advanced warfighter (oba dela), kao i cod 4...nije los ni crysis (mislim na pricu)...i tako, ima zenske, ima sve :D
do jaja brate, nisam ni znao da postoji drugi deo, odmah cu da ga stavim da se skida pored svega sto mi se svidja u toj igri, mislim da je suvisno govoriti da sam odrastao na star wars-u i da sam kao klinac zamisljao da budem storm trooper kad porastem, najjace su mi odradjeni oni upadi kroz vrata, ono kad postave demolition charge i nameste se u pozicije oko vrata i onda storming the room, EKSTRA, inace to je radjeno motion captureom, valjda se otkljucaju ti snimci kad predjes igru, ili sam gledao na tv
odo da stavim to na skidanje, a ako imas neku proverenu prodavnicu u kojoj si skinuo, napisi, da ne bunarim bez veze
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.