Potpuno jasno....NIKAKVE....Mozda ga pokrenes,mada sumnjam....ali da ga igras bolje zaboravi....
:: Kakve su mi sanse da teram Assassins Creed n :: AMD Athlon 2.21GHz,2GBRAM-a i GF 7300 L :: :: i ako moze preporuka za nekih futuristickih strateskih igara za ovu kantu
nema sanse, da je 7300GT barem pa da probas na low u nekoj nizoj rezoluciji 1024x768 i manje, verovatno ces moci da je pokrenes i sa tom tvojom ali kakav ces frejmrejt imati ne znam, probaj.
ono LE je lose...i ako uspes da je poteras MOZDA ce ici na 800x600 i sve na low,to je ipak poprilicno zahtevna igra a LE je najslabija karta u toj klasi....
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Kakve su mi sanse da teram Assassins Creed n :: AMD Athlon 2.21GHz,2GBRAM-a i GF 7300 L :: :: i ako moze preporuka za nekih futuristickih strateskih igara za ovu kantu
koliko bi me kostalo kada bih menjao procesor na dual core i graficku, da bih mogao da igram Assassin`s... ne razumem se puno u to ali mislim da cu morati da menjam i maticnu plocu i napajanje... da li moze neko da me posavetuje?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.