Instalirao sam gore navedeni naslov,medjutim posle 10-20 min igranja jednostavno mi se zaledi slika i pomocu ALT+CTRL+DEL izadjem iz igre. Pitanje je da li sam skinuo sa neta losu kopiju ili je neki drugi problem? Samo da pomenem da mi se to nije desavalo na zahtevnim igrama od ove.
Detaljniji opis problema nisam davno video!!! S` obzirom da si ovako detaljno opisao tvoj problem,konfiguraciju....mislim da ces jako brzo dobiti resenje!!!
Nisam naveo konfiguraciju jer neverujem da je do hardvera al ajde: MB TF 560 A2+ CPU 5000+ BE RAM 2x1gb trancend DDR2 800Mhz GPU MSI 7600GT 256MB DDR3 Napajanje chieftec 400w A problem je taj da posle kratkog igranja zakuca igra a na primer winamp koji je radio u isto vreme kad i igra normalno radi. Kad se igra zablokira izlazim iz nje pomocu task Manager-a u kojem pise Batt. Vie.. is not responding. To je to
+Pokusaj da nadjes drugi C*ack za igru,misliim da ce ti to resiti probleme...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: He he zahvaljujem na pohvalama :: :: Nisam naveo konfiguraciju jer neverujem da je do hardvera al ajde :: MB TF 560 A2 :: CPU 5000+ B :: RAM 2x1gb trancend DDR2 800Mh :: GPU MSI 7600GT 256MB DDR :: Napajanje chieftec 400 :: A problem je taj da posle kratkog igranja zakuca igra a na primer winamp koji je radio u isto vreme kad i igra normalno radi :: Kad se igra zablokira izlazim iz nje pomocu task Manager-a u kojem pise Batt. Vie.. is not responding :: To je to :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.