Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Ne mogu vise...!!!
STRANA 1 OD 1
LonleyMax Ne mogu vise...!!! 17.12.2008. 20:07 T13855

status: user
broj poruka: 1475
Skinuh sestri igru za komp i ne mogu da je instaliram... TREBA MI POMOC

Imam neke faja od 0 KB i na jednom pise 22 od 47 na drugom 47 od 47...
To ima veze sa 47 rar fajlova i jednim sfv koji ne znam sta je... kada otpakujem te rarove dobijem jedan iso ubacim ga da se igra instalira i sve lepo krene dodje do tri posto i zavrsi instalaciju...
Pojavi se ikonica odradim sta je vec potrebno i krenem da je pokrenem prijavnjuje mi App has crashed must to terminate!
kako da intaliram ovo cudo???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Ne mogu vise...!!! 17.12.2008. 20:17 #84254

broj poruka: 18472
Skini najnoviju verziju Deamon Tools-a pa probaj...Ako nece ni sa tim onda ti je pukla arhiva...Inace postoji mogucnost da ISO file otpakujes...Otvoris ga u RAR-u ,markiras file-ove i samo presvuces u folder koji si napravio...Prvo ce da ga raspakuje a onda ce da ga prekopira...Onda imas celokupnu klasicnu instalaciju!Ako ne pomaze ni to i negde napravi error onda ti je arhiva korumpirana!

I Want to believe - The truth is out there

:: Skinuh sestri igru za komp i ne mogu da je instaliram... TREBA MI POMO
::
:: Imam neke faja od 0 KB i na jednom pise 22 od 47 na drugom 47 od 47..
:: To ima veze sa 47 rar fajlova i jednim sfv koji ne znam sta je... kada otpakujem te rarove dobijem jedan iso ubacim ga da se igra instalira i sve lepo krene dodje do tri posto i zavrsi instalaciju..
:: Pojavi se ikonica odradim sta je vec potrebno i krenem da je pokrenem prijavnjuje mi App has crashed must to terminate
:: kako da intaliram ovo cudo???
LonleyMax Re: Re: Ne mogu vise...!!! 17.12.2008. 20:23 #84255

broj poruka: 1475
Znas sta je cudno imam neki sfv ceker i kaze da nije fajl korumpiran...
drugo ubacim iso u i u imaginarni drajv i super dobio sam instalaciju... ali se zavrsi na 3-4% i kao complete finish!! zbunjuje!!!
probacu sad to iso u rar pa kopiram

:: Skini najnoviju verziju Deamon Tools-a pa probaj...Ako nece ni sa tim onda ti je pukla arhiva...Inace postoji mogucnost da ISO file otpakujes...Otvoris ga u RAR-u ,markiras file-ove i samo presvuces u folder koji si napravio...Prvo ce da ga raspakuje a onda ce da ga prekopira...Onda imas celokupnu klasicnu instalaciju!Ako ne pomaze ni to i negde napravi error onda ti je arhiva korumpirana
:: I Want to believe - The truth is out there
:: :: Skinuh sestri igru za komp i ne mogu da je instaliram... TREBA MI POMO
:: ::
:: :: Imam neke faja od 0 KB i na jednom pise 22 od 47 na drugom 47 od 47..
:: :: To ima veze sa 47 rar fajlova i jednim sfv koji ne znam sta je... kada otpakujem te rarove dobijem jedan iso ubacim ga da se igra instalira i sve lepo krene dodje do tri posto i zavrsi instalaciju..
:: :: Pojavi se ikonica odradim sta je vec potrebno i krenem da je pokrenem prijavnjuje mi App has crashed must to terminate
:: :: kako da intaliram ovo cudo???
Daum ... 17.12.2008. 21:46 #84266

broj poruka: 12794
SFV fajl proverava ispravnost arhiva. Ako ti kaze da za neki fajl ima 22 od 47, to znaci da je ostecena arhiva. Moras opet da skines te ostecene fajlove.

Ako imas dodatno mali .PAR fajl, mozes da skines dopunske .PAR fajlove koji popravljaju ostecene arhive...

SkyFire Re: ... 17.12.2008. 22:04 #84270

broj poruka: 18472
Jeste ali nebi zavrsio raspakivanje i dobio ISO!To je ono sto je interesantno..Kad je file korumpiran dodje do izvesnog broja koji ne valja i tu zapuca...

I Want to believe - The truth is out there

:: SFV fajl proverava ispravnost arhiva. Ako ti kaze da za neki fajl ima 22 od 47, to znaci da je ostecena arhiva. Moras opet da skines te ostecene fajlove.
:: Ako imas dodatno mali .PAR fajl, mozes da skines dopunske .PAR fajlove koji popravljaju ostecene arhive..
:: _________________
:: Scourge of PCBerza
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs