Da li ja zapravo mogu igrati na maksimumu test drive unlimited, brother in arms road hill 30, half life 2 episode2, prince of persia 3, unlreal 3, splinter cell 4? Ima li neka igra slicna farcry 1 koja je uradjena na tom endzinu sa slicnom grafikom ali de je malo novija? Konfa je p4 ht 3.2ghz, 1gb ram i x1950gt 256mb
Da li kolicina memorije utice na performanse u 3dmark06 i tadasnjim igrama ako bih presao sa 1 na 2 gigabajta, da li be se uvecao skor u testu?
Zašto pitaš nas, instaliraj pa probaj, to ti je bar lako. Ne znam koliko je sada giga rama posle ovih prazničnih poskupljenja, ali u svakom slučaju je bolje 2 nego 1. Od onoga što sam ja igrao, TDU bi verovatno mogao, U3 čisto sumnjam, HL2E2 verovatno, ukoliko nisu nešto drastično povećali hardversku zahtevnost. Za ostalo ne znam, zato što te igre nisam igrao. Za neke igre, poput TDU-a, Far Crya i sl. stvarno treba imati mašinu da bi ih igrao na maksimumu, zbog uživanja u eksterijeru, ali je meni ipak važnije da igra šljaka bez kenjkanja, nego da srljam za detaljima. Uostalom, tvoja mešina je 2-3 generacije, ako ne ie više, iza današnjih top modela, tako da ne očekuj previše.
Da li bi se uvecao skor to ne znam,ali sigurno znam da za full podesavanja bilo koje najnovije igrice NIJE dovoljno 1 gb ram-a,a za malo starije jeste dovoljno(procitaj read me fajl u svakoj igri ga imas tamo pise minimum hardvera koji ti treba i recomended(maximum) da bi igrao ti igru! Sve u svemu od viska ram-a nece glava da boli,zato kupi testiraj pa iznesi utiske!!!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Da li ja zapravo mogu igrati na maksimumu test drive unlimited, brother in arms road hill 30, half life 2 episode2, prince of persia 3, unlreal 3, splinter cell 4? Ima li neka igra slicna farcry 1 koja je uradjena na tom endzinu sa slicnom grafikom ali de je malo novija? Konfa je p4 ht 3.2ghz, 1gb ram i x1950gt 256m :: :: :: Da li kolicina memorije utice na performanse u 3dmark06 i tadasnjim igrama ako bih presao sa 1 na 2 gigabajta, da li be se uvecao skor u testu :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.