Dobio sam igru i kad sam je instalirao trazi mi da se registrujem na neki Windows Live profil! Ako se ne registrujem na taj profil nemam opciju SAVE GAME!!! Proverio sam i stvarno nema opciju save game! Meni ovo deluje malo cudno,jer nikad do sad nisam video nesto slicno,pa hocu da pitam one koji su igrali ovu igru,jel to normalno da trazi tu registraciju,ili sam ja nabavio neku osakacenu i falicnu verziju?
mene zanima sta bi se desilo kada bi ja kreirao taj glupi profil u tom windows live cudu koje mi igrica nudi? Da li je to neka fora da se kreiranjem tog profila pokrece neka internet provera autenticnosti igrice(dal je original ili kopija)?
:: U igrici, pritisni Home dugme i otvara ti se Windows Live. U njemu napravi Offline Profil i imaćeš save-ove kao i na svakoj drugoj igrici :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: To je to! Hval :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: U igrici, pritisni Home dugme i otvara ti se Windows Live. U njemu napravi Offline Profil i imaćeš save-ove kao i na svakoj drugoj igrici :: :: :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: I Don`t Know What That Means :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.