Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CRYSIS
STRANA 1 OD 1
maleevic CRYSIS 14.12.2008. 04:26 T13767

status: user
broj poruka: 345
IMAM ASUS 9800GT 512MB 256bit I NE MOGU CRYSIS DA STAVIM NA VERY HIGH...
DOBIO SAM INFORMACIJU DA INSTALIRAM VISTU I MOCICU DA SELEKTUJEM VERY HIGH ... STA VI MISLITE???
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: CRYSIS 14.12.2008. 04:45 #83778

broj poruka: 18472
Mislimo druze da smo ti vec objasnili ali ti ne slusas!Prvo ne znas da ces i po otvaranju Very Hi ubiti kartu maximalno!Drugo,svakako ce ti plus performanse na Visti biti jos losije za nekih 20% nego na XP-u,to sam rekao odokativno,mozda je jos sporija za igre,cenim po FPS-u kad sam probao...Imas tweak za XP da otvoris Very Hi lepo sam ti linkove ostavio,nerazumem kako se nisi snasao?!Druga stvar navalio si na taj Crysis i Very Hi kao mutav na telefon a nisi cak ni rekao koju rezoluciju koristis tj koji je monitor u pitanju!
Kako god okrenes 9800 GT je slab za Crysis a kamo li jos za Very Hi detalje pa cak da si i na rezoluciji od 1280x1024 sto bi bilo nesto najnize za igranje!

P.S.Vista + Very Hi detalji i mozes kartu da bacis u kantu jer ce biti neupotrebljiva...Sorry ako sam bio malo grub ali dzabe sebe opterecujes jednom lepom ali isto tako monopolskom igrom!

I Want to believe - The truth is out there

:: IMAM ASUS 9800GT 512MB 256bit I NE MOGU CRYSIS DA STAVIM NA VERY HIGH..
:: DOBIO SAM INFORMACIJU DA INSTALIRAM VISTU I MOCICU DA SELEKTUJEM VERY HIGH ... STA VI MISLITE???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Da ima tweak 14.12.2008. 08:11 #83786

broj poruka: 6502
za xp da radi na Very High, ali je onda frejmrejt za 10 frejmova manji, ja sam sa 9600GT imao 20 frejmova u 1280x1024 na Very High, a na High oko 30.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zandarm .... 14.12.2008. 12:05 #83801

broj poruka: 1454
Pa ti u jednom postu imaš 9600 GT, a u sledećem 9800 GT... E da ja mogu tako...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs