Video sam u proslim temama da trazi gta trazi service pack 3 za XP a ja imam sp2. Video sam i takodje da je moguce nesto da se sredi bez instalacije sp3.Da li bi ste bili ljubazni da mi objasnite kako to mogu da uradim. Unapred zahvalan
Korak 1: Klikni na Start->Run, ukucaj regedit i daj mu po Enteru Korak 2: Za svaki slucaj napravi rezervnu kopiju registry baze (nije neophodno ali je pozeljno) Korak 3: Idi do `HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetC ontr olWindows` Korak 4: Promeni vrednost `CSDVersion` sa `0x00000200` sto je vrednost za XP sa SP2 na vrednost za XP SP3 a to je `0x00000300` Korak 5: Zatvori registry editor Korak 6: Restartuj racunar
Upamtite da morate i net framework 3.5 da instalirate... Ja sam presao igru sinoc odlicno mi je radila bez bugova...Ali sam stavio cist nov Xp SP3 i nove drajvere 180.48 ,bete ne stavljam
Nisi svestan svoje nesvesti ako nisi ukapirao potrebu da redovno krpiš Windows.
SP3 si trebao da imaš odavno i sve zakrpe zaključno sa ovim koje su izbačene pre neki dan za mesec Decembar...ako nemaš legalan Windows ili nisi svoj nelegalni osposobio da može da se automacki apdejtuje onda procunjaj po sajtu koji sam ti dao i skini sve što treba pa apdejtuj ručno, jedanu po jednu zakrpu.
Ljudi,nov sam na forumu Ne bih da otvaram novu temu. Moja konfiguracija je EPOX 8RDA,ATHLON Xp na 2000+ uradjen je overclock tako da sada shljaka na 2600+ ili nekih 2200mhz,imam 1 gb rama, i grafu gForce 6200 256mb 64bit. Igru sam kupio kod gancija na ulici i na njoj ima kao neki sp3,sve sam to lepo odradio,instalirao,ali kad pustim igru pojavi mi se crni prozor i pise:
GTA IV Fake Launcher/Securom Replacement coded by teh.kang4roo^ < you R*... but Suckrom just wouldn`t work on your computer :< ERROR:Could not run GTAIV.exe
:: :: Nisi svestan svoje nesvesti ako nisi ukapirao potrebu da redovno krpiš Windows :: :: SP3 si trebao da imaš odavno i sve zakrpe zaključno sa ovim koje su izbačene pre neki dan za mesec Decembar...ako nemaš legalan Windows ili nisi svoj nelegalni osposobio da može da se automacki apdejtuje onda procunjaj po sajtu koji sam ti dao i skini sve što treba pa apdejtuj ručno, jedanu po jednu zakrpu :: :: - Pređi na konzole
Znate li u cemu je problem. DA nije zato sto mi je sistem stariji, tacnije komp je kupljen krajem februara ove godine. Da li mogu programi da se backup-uju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.