Prckao sam sa igrama koje ste ovde preporucivali: TOCA race driver 3, GTR2, Flatout II, rfactor, cmr rally 2005, motogp 2007 i sve podeseno na highest sa 7800 grafikom, leti ko ludo i slika fenomenalna. A recimo nfs pro street secka do bola a ruzniji dva puta a tek carbon i underground, ni test drive unlimited nije bolji u grafici ali secka. Slicno call of duty 2, quake 4 super slika i bez seckanja a fear ruzan a secka. Moze li mi neko objasniti zasto je to tako???????
Engine u kom je radjena igra pravi te probleme(unreal 3 je jako za*eban po tom pitanju)
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Prckao sam sa igrama koje ste ovde preporucivali: TOCA race driver 3, GTR2, Flatout II, rfactor, cmr rally 2005, motogp 2007 i sve podeseno na highest sa 7800 grafikom, leti ko ludo i slika fenomenalna. A recimo nfs pro street secka do bola a ruzniji dva puta a tek carbon i underground, ni test drive unlimited nije bolji u grafici ali secka. Slicno call of duty 2, quake 4 super slika i bez seckanja a fear ruzan a secka. Moze li mi neko objasniti zasto je to tako???????
1GB RAM-a je malo za COD4 na full detaljima. Grafika je OK. CPU ima dosta OC potencijala. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: Da li mogu onda terati na highest sledece igre: biohazard 4, blood rayne 2, cod4, flatout ultimate carnage :: :: komp je e2140, 1gb ddr2, 7800gt, 19 tf :: :: ::
znaci da ubodem jos jedan modul ddr2 bilo koji i da klokujem?
Interesuje me koje kartice duze traju i manje riknjavaju i koje su bolje uradjene: ati ili nvidia? Kakav je asus u grafikama kod oba tabora, jel bolji ili losiji od proseka?
Ubodi jos 1gb! Za riknjavanje su misljenja podeljena,svako ce reci u korist `svog` tabora! Asus je u grafikama iznad proseka!
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: znaci da ubodem jos jedan modul ddr2 bilo koji :: :: Interesuje me koje kartice duze traju i manje riknjavaju i koje su bolje uradjene: ati ili nvidia? Kakav je asus u grafikama kod oba tabora, jel bolji ili losiji od proseka :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.