Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Prince Of Persia 2008!
STRANA 1 OD 2  
SkyFire Prince Of Persia 2008! 10.12.2008. 17:42 T13683

status: user
broj poruka: 18472
Evo nekako stigoh da probam i ovu igru...Prvi utisak nije los...Neobicna igra sa dobrom pricom i nesvakidasnjom grafikom...Naime...Igra je odradjena tako kao da je crtani film u pitanju ili pak strip u boji...Nekome ce ovo zasmetati jer nije navikao,i ja bih licno voleo da su se potrudili da odrade graficki bar priblizno slicno Crysis kvalitetu..Eh..E tada bi mi radio tek adrenalain jer ovaj serial obozavam!Igra nije zahtevna,moze da se pici na full detaljima i jako je zanimljiva,ima dosta svojih cari i mislim da se nije tesko priviknuti na new look!Dok se ne proba zaista ne moze da se da pravi sud!Evo nekih shoot-ova :

http://img233.imageshack.us/my.php?image=princeofpersia200812101us6.jpg

http://img233.imageshack.us/my.php?image=princeofpersia200812101mw7.jpg

http://img233.imageshack.us/my.php?image=princeofpersia200812101ax3.jpg

http://img233.imageshack.us/my.php?image=princeofpersia200812101sv3.jpg

Na gamespot-u je dobila 8 :

http://www.gamespot.com/pc/action/princeofpersiaworkingtitle/index.html

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re:Prince of Persia 2008 10.12.2008. 17:50 #83085

broj poruka: 719

Ne znam sto im je trebalo ovo `lutanje` sa grafikom...Samo su nagrdili igru....A mogli su od nje da naprave hit....

-ShonE- Re 10.12.2008. 18:16 #83087

broj poruka: 3529
Jeli Sky, pa ti jos nisi uzeo neki veci-wide monitor, vidim da su shot-ovi u 4:3 slici!?

.)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Re 10.12.2008. 18:23 #83089

Nisam jos...U planu je posle Nove God...

@PCBeast@

:: Jeli Sky, pa ti jos nisi uzeo neki veci-wide monitor, vidim da su shot-ovi u 4:3 slici!
::
:: .)
SkyFire Re: Re:Prince of Persia 2008 10.12.2008. 18:24 #83090

Pa ja rekoh da je pitanje ukusa i licnog dozivljaja...

@PCBeast@

:: Ne znam sto im je trebalo ovo `lutanje` sa grafikom...Samo su nagrdili igru....A mogli su od nje da naprave hit...
skycould ... 10.12.2008. 18:30 #83092

broj poruka: 248
ma najbolji je prvi Prince Of Persia. :o))))))))))))
TheGame Re:Re:Re: 10.12.2008. 18:39 #83095

Ovim potezom su samo izgubili dobar dio igraca...Inace sam volio da igram ovu igru ali sad...ni ne pomisljam...Nego,izvinjavam se sto skrecem sa teme,zna li mozda neko kad ce izaci Patch za GTA 4.....Ima li ikakvih naznaka...kad ce izaci...???

-ShonE- Re: Re:Re:Re: 10.12.2008. 18:42 #83097

koje probleme imas u gta4, jes da je ne igram, ali sam je instalirao da je vidim i imao nekih problema, ali sve resio?

:: Ovim potezom su samo izgubili dobar dio igraca...Inace sam volio da igram ovu igru ali sad...ni ne pomisljam...Nego,izvinjavam se sto skrecem sa teme,zna li mozda neko kad ce izaci Patch za GTA 4.....Ima li ikakvih naznaka...kad ce izaci...??
TheGame Re:Re:Re:Re:Re 10.12.2008. 18:52 #83101

Problem je st okad igram igru..nakon nekih 15-20 minuta...jednostavno slika na monitoru zakoci (prvo se podjeli u kockice a onda potpuno crn ekran) i jedini nacin je da restujem komp...Ni CTRL+ALT+DEL ne pomaze...Prije nego sto sam instalirao najnoviji ATI-ev drajver 8.12 to se mnogo cesce desavalo...bukvalno kada udjem u igru...posle instalacije drajvera...mogu da igram 15 minuta i to je to....Pa sam mislio da patch mogao mozda da mi resi problem....A jos gora je stvar sto i moj drug ima istu verziju igr kao i ja (zajedno skidali) i on uopste nema problema,koristimo i isti krek ali dzaa...Naravno koristimo iste drajvere...Ja imam 4870 a on 3850..Ako mi patch ne rijesi problem,moracu ponovo da skidam igru jer je PERVERZNO DOBRA i pored svih sranja...Ako znas kako da resim problem pomagaj...

-ShonE- Re: Re:Re:Re:Re:Re 10.12.2008. 19:10 #83106

Malo mi sumnjivo sve to kako si opisao, sto ne probas jednu prostu stvar, zameni se na dan dva sa tim ortakom sa kartom, cisto da vidis da li je problem do same karte ili ne.
Citam po netu da su mnogi imali problema, ne samo sa gta 4 vec i sa nekim drugim igrama, recimo Far Cry 2 i COD 5, slicni problemi, pomoglo im je pored update-a samog drivera karte takodje i driver za zvucnu, kao i naravno novi directX i netframework.
Ocigledno da su proizvodjaci igara u poslednje vreme sve vise poceli traljavo da odradjuju igre, a u nekim slucajevima i crack ume da zeza.

:: Problem je st okad igram igru..nakon nekih 15-20 minuta...jednostavno slika na monitoru zakoci (prvo se podjeli u kockice a onda potpuno crn ekran) i jedini nacin je da restujem komp...Ni CTRL+ALT+DEL ne pomaze...Prije nego sto sam instalirao najnoviji ATI-ev drajver 8.12 to se mnogo cesce desavalo...bukvalno kada udjem u igru...posle instalacije drajvera...mogu da igram 15 minuta i to je to....Pa sam mislio da patch mogao mozda da mi resi problem....A jos gora je stvar sto i moj drug ima istu verziju igr kao i ja (zajedno skidali) i on uopste nema problema,koristimo i isti krek ali dzaa...Naravno koristimo iste drajvere...Ja imam 4870 a on 3850..Ako mi patch ne rijesi problem,moracu ponovo da skidam igru jer je PERVERZNO DOBRA i pored svih sranja...Ako znas kako da resim problem pomagaj..
io62s ... 10.12.2008. 19:17 #83111

broj poruka: 371
Meni se grafika svidja...sto ne bih mogao i za igru da kazem

TheGame Re:.......... 10.12.2008. 19:21 #83113

Nije graficka to sam siguran...To mi se samo desava u GTA 4...Vjerovatno je do njega.....Probacu da instaliram najnoviji DirectX i Netframework...ako to ne pomogne onda cekam patch a ako ni on ne pomogne onda cu skinuti drugu verziju igre...a ako ni to ne daj boze ne pomogne onda cu da se pucam...

TheGame Re:... 10.12.2008. 19:22 #83114

Meni je igra inace odlicna...a grafika je ok samo ako bi patch popravio sjenke i ako bi nekako ubacili Anti-aliasing onda bi stvarno bilo extra...jer stvarno sjenke su ocajne.....

Scyter Re: Re:... 10.12.2008. 19:31 #83116

broj poruka: 8138
reci mi koliko frejma imas u toj igrici,normalno sve na ultra high?

:: Meni je igra inace odlicna...a grafika je ok samo ako bi patch popravio sjenke i ako bi nekako ubacili Anti-aliasing onda bi stvarno bilo extra...jer stvarno sjenke su ocajne....
gile23 ... 10.12.2008. 20:46 #83142

broj poruka: 9121
Sky koji ti je FPS,...

Pozdrav!

TheGame Re:Re:Re: 10.12.2008. 21:23 #83155

Pre svega da se zahvalim Shonetu....Izgleda da je ipak bilo do DirectX...Skinuo sam neki paket DirectX-a od nekih 90Mb...instalirao i sad super radi...znaci nema vise problema sa slikom...
Onda odradio sam jedan Benchmark test...Evo rezultata...

Statistics
Average FPS: 28.99
Duration: 37.15 sec
CPU Usage: 90%
System memory usage: 93%
Video memory usage: 73%

Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 34
Detail Distance: 63

Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz

Nisam jos isprobao onu foru koju je predlozio Panta da mogu da stavim sve na high...ali kad odradim to,odradicu jos jedan Benchmark pa cu ovde staviti rezultate...Malo sam onako sa Frapsom eksperimentisao....U stanu mi je FPS bio 60 i vise citavo vrijemo...Po danu u gradu bio mi je oko 25 mozda malo vise otprlike...a uvece u gradu oko 20...ali znalo je da ide i manje od 20...Sa 20 frejmova sam eto da kazem mogao da igram ali ispod vec ne moze....

Pozdrav....

urosk Auuu 10.12.2008. 21:34 #83159

broj poruka: 462
Pa to je bolesno zahtevno!!! Kadvi idioti, ovi su gori i od cryteka!!!

TheGame Re:Auuu 10.12.2008. 21:40 #83162

Potpuno si upravu....Igra je nenormalno zahtjevna...Ako patch ne ispravi ove nedostatke.....malo ko ce poigrati ovu igru....

-ShonE- Re: Re:Re:Re: 10.12.2008. 21:48 #83167

Nema na cemu.
Ih bre! Pa DirectX ti je za svaku novu igru broj 1 sto se treba instalirati, zatim eventualno driver za kartu ako zatreba.

Evo za sve kome treba poslednji directX(novembar 2008):

http://www.softwarepatch.com/windows/directx.html

:: Pre svega da se zahvalim Shonetu....Izgleda da je ipak bilo do DirectX...Skinuo sam neki paket DirectX-a od nekih 90Mb...instalirao i sad super radi...znaci nema vise problema sa slikom..
:: Onda odradio sam jedan Benchmark test...Evo rezultata..
:: Statistic
:: Average FPS: 28.9
:: Duration: 37.15 se
:: CPU Usage: 90
:: System memory usage: 93
:: Video memory usage: 73
:: Graphics Setting
:: Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz
:: Texture Quality: Mediu
:: Render Quality: Hig
:: View Distance: 3
:: Detail Distance: 6
:: Hardwar
:: Microsoft Windows XP Professiona
:: Service Pack
:: Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Serie
:: Video Driver version: 6.14.10.689
:: Audio Adapter: Realtek HD Audio outpu
:: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GH
:: Nisam jos isprobao onu foru koju je predlozio Panta da mogu da stavim sve na high...ali kad odradim to,odradicu jos jedan Benchmark pa cu ovde staviti rezultate...Malo sam onako sa Frapsom eksperimentisao....U stanu mi je FPS bio 60 i vise citavo vrijemo...Po danu u gradu bio mi je oko 25 mozda malo vise otprlike...a uvece u gradu oko 20...ali znalo je da ide i manje od 20...Sa 20 frejmova sam eto da kazem mogao da igram ali ispod vec ne moze...
:: Pozdrav...
TheGame Re:Re:Re:Re:Re 10.12.2008. 21:54 #83170

Kad se instalira ova moja verzija GTA 4 ima da se instalira najnovija verzija DirectX-a.....Izgleda da su mu trebale neke starije verzije DirectX-a...Skinuo sam citav paket od 90MB i rijesio problem....Jos jednom hvala....

Pozdrav....

SkyFire Re: ... 10.12.2008. 22:30 #83183

30-45-50 FPS Na 7900 GTO mada ima naglih padova i ispod 20 FPS u odredjenim segmentima zastuca......Ostalo je jos da probam na 8800 GTS 512 i na GTX 280 ali mi je mrsko da vadim non stop kartu iz kucista i da menjam...

Hehhehehhe.Sad nesto gledam taj tvoj potpis i prisetih se kako se jedan pavijan sa berze upecao mislivsi da ga pozdravljas ,prvo ti je nesto objasnio u vezi teme i onda na kraju pozdrav i tebi...Mosa..Hahahahahahahahhaahhah...

@PCBeast@

:: Sky koji ti je FPS,..
:: Pozdrav
gile23 Re: Re: ... 10.12.2008. 22:32 #83184

broj poruka: 9121
Pa znaci igra nije zahtevna.

A ovaj potpis ????????????????,...

Pozdrav!

:: 30-45-50 FPS Na 7900 GTO mada ima naglih padova i ispod 20 FPS u odredjenim segmentima zastuca......Ostalo je jos da probam na 8800 GTS 512 i na GTX 280 ali mi je mrsko da vadim non stop kartu iz kucista i da menjam..
:: Hehhehehhe.Sad nesto gledam taj tvoj potpis i prisetih se kako se jedan pavijan sa berze upecao mislivsi da ga pozdravljas ,prvo ti je nesto objasnio u vezi teme i onda na kraju pozdrav i tebi...Mosa..Hahahahahahahahhaahhah..
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: :: Sky koji ti je FPS,..
:: ::
:: :: Pozdrav
SkyFire Za sad je Cool! 10.12.2008. 23:00 #83188

Evo i sad sam malo igrao...Uglavnom je frame rate oko 25-35 na jacim detaljima a na slabijim 30-45-50 (mislim na zahtevnost u samoj igri,ne na setovanja!) sa krvnicki OC-ovanim 7900 GTX!Inace igra ima opasnu grafiku samo sto je prekrivena tim smekom da bude kao crtana...Meni za sad ne smeta,cak me i privlaci da igram dalje..Sasvim je ok!

@PCBeast@

TheGame Re:Za sad je cool 11.12.2008. 00:20 #83194

Vec sam rekao da je igra sjajna ali da taj patch oce popraviti sjenke i ubaciti Anti-Aliasing nekako onda bi bilo extra....A inace ostalo je sve uredu....Odlicno je prica zamisljena...a i atmosfera u igri je odradjena maksimalno dobro....milina coveku gledati sta rade prolaznici u igri....Vrijedi je skinuti definitivno...

SkyFire Re: Re:Za sad je cool 11.12.2008. 00:38 #83195

Nismo se razumeli...Ja se i dalje drzim teme tj pricam o Prince of Persia!

@PCBeast@

:: Vec sam rekao da je igra sjajna ali da taj patch oce popraviti sjenke i ubaciti Anti-Aliasing nekako onda bi bilo extra....A inace ostalo je sve uredu....Odlicno je prica zamisljena...a i atmosfera u igri je odradjena maksimalno dobro....milina coveku gledati sta rade prolaznici u igri....Vrijedi je skinuti definitivno..
blackwolf - - - 11.12.2008. 01:49 #83202

broj poruka: 1504
Obožavam PoP igre prešao sam Sands of Time serijal ali mislim da ću ovaj barem za sad moći da igram samo na mobilnom LoL
Black Wolf

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647004.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs