Skinuh...instalirah..nekako krekovah...gta 4 e sad... ja startovah igru a onoo.....sive senke po asfaltu,zgradama itd...krenem da se setam po gradu,ili bilo da vozim neki automobilchitj,ili bilo sta stalno te senke luduju,nemam mira... sve ostalo je manje-vise cool,ali ovo dojadi....greje sunce,i samo od jednom sivi krugovi,neke sive senke koje kao da trepere..cas ih ima-cas ih nema. sta je u pitanju?predpostavljam ili je do crack-a (mozda?),mozda je do drivera na grafickoj (posto imam jelte...ATI..) ali u zabuni sam...ima li resenja i moze li se nekako srediti ovo..? Da ne zeza nesto konfiguracija?Sve ostale igre mi rade normalno.Sad sam u zabuni.Prokleti gta....treba ga zabraniti maloj deci (kao sto rece jedan covek) A sta da radimo sa dobrim starim Postalom? - e2200 (oc. 3300) dfi blood-iron 2x1gb geil gigabyte 4850 320gb hdd Unapred hvala svima na odgovorima,i pomoci...
Nemaju graficki problemi nikakve veze sa crackom. update-uj drajvere za graficku pa probaj opet. Graficki problemi su normalna stvar sa ATI karticama, tako da ocekuj neki hotfix drajver u sledecih par dana... __________________ Scourge of PCBerza
kako danas prave igre?Ja ne shvatam na kakvim kompovima,kojim drajverima prave programeri igre!Uvek izade neka nova igra hardverski zahtevi skoce do neba,ko da oni imaju milione megabajta,CPU od 100.000 mhz...jednostavno ne shvatam sto svaka novija igra uvek pravljen da ne moze normalno igrati...Ne,sa ovim igrom nema samo ATI problema ima i NVIDIA,pogledaj samo na inostranim forumima,15-20 frejmova,sive senke,znaci ne samo ti imas problem sa igrom!Verovatno ce to resiti i ATI isto kao i NVIDIA sa 180.84(mada ni sad ne radi svakom dobro)...ali jos uvek ostaje pitanje na cime oni prave igre?
opasni su svi oni... prave igrice sto zahtevnije,sigurno imaju neke deal-ove sa proizvodjacima komponenti,i to i jednima i drugima ide u prilog. samo ne ide kupcu (bar ne onom koji nema para) sve je to planski....a eto ja cu i dalje morati da gledam sive oblake po asfaltu...izem ti vic dule....
Pazi na drajvere samo za nase nVidia graficke su izasli vec drajveri prilagodjeni za GTA 4 pa je delimicno popravljeno cudo od igre... ali i dalje ne valja, ne radi bas tecno, onako kako bi trebalo
Prvo tih skoro 14GB za skidanje, loši krekovi, potreban superkomjuter da bi se uopšte pokrenula igra, a onda kenjkanje - nezavisno od toga da li je grafika ATi ili nVidia. O kojekakvim neophodnim softverskid dodacima i servis pakovima da ne pričam. Kad bolje razmislim, nikada nisam ni bio ljubitelj GTA serijala. Čak i da imam mašinu jaču od Skaja, zaobići ću je u širokom luku. A vi sami odlučite da li je vredna zajebancije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.