Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Данас у `Интерфејс ТВ`
STRANA 1 OD 1
MilivojeS Данас у `Интерфејс ТВ` 07.12.2008. 19:04 T13610

status: user
broj poruka: 439
Ако је неко данас гледао `Интерфејс ТВ` емисију на РТС - у, која се даје сваке недеље око 12.30 можда је приметио да двоје тинејџера играју неку игру. Одељак емисије се бавио неком малом тастатуром за играче. Интересује ме како се зове игра коју игра тинејџер?

ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 07.12.2008. 19:11 #82536

broj poruka: 9121
Ima u sredu 8:25h ujutru repriza, sad sam video na sajtu, kako je izgledala ta igra. Pokusaj da nadjes na sajtu https://www.interfejs.tv!!!

Pozdrav!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MilivojeS ре:... 07.12.2008. 19:16 #82538

Чисто сумњам да су поменули игру на сајту. Она није била у гро плану, него тастатурица. Рекох, можда је неко играо ту игру, па зна. Хвала, иначе!

blackwolf - - - - 08.12.2008. 00:57 #82649

broj poruka: 1504
Napiši šta se radi u igri možda će neko znati kako se zove iako nije gledao emisiju.
Black Wolf

MilivojeS Видео сам много сличних игара али им не знам имена 08.12.2008. 01:16 #82650

Ма, неки оклопници се кокају се неким оружјима која личе на оружја из ХАЛО 1-2 игре. Личи и на ону популарну игру која је била популарна на конзолама : ВОР ГЕАРС се, ваљда звала. Углавном тематика веома честа, огромни галактички војници с хрпом оклопа (вероватно и с цигаром у устима) и пуцају на све стране. Игра је у првом лицу, пуцачина, вероватно класична. Графика одлична, доминирају окер боје позадине, складишта, с металним мрежастим оградама... То једино видех... Да ли је довољно, сумњам?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs