Bas me zanima znam da imas GTX280 i neki jaki Quad pa mi kazi koji frejmrejt imas na kojoj rezoluciji i podesavanjima ?
Meni na 9600GT radi na oko 25 frejmova po gradu, nocu kad se upale svetla i ima mnogo detalja padne frejmrejt na oko 15-20, a u zatvorenom mi ide oko 40 frejmova. (Teksture medium, render high, view distance 25 senke na 3 u 1680x1050)
:: Bas me zanima znam da imas GTX280 i neki jaki Quad pa mi kazi koji frejmrejt imas na kojoj rezoluciji i podesavanjima :: :: Meni na 9600GT radi na oko 25 frejmova po gradu, nocu kad se upale svetla i ima mnogo detalja padne frejmrejt na oko 15-20, a u zatvorenom mi ide oko 40 frejmova :: :: ::
Evo naprimer ova podesavanja koja sam ja gore napisao za sebe. Ili samo reci koji ti je frejmrejt na podesavanjima na kojima ti igras bilo koja da su.
:: Da imam GTX280 i Intel Quad Q9650@4.3 Ghz...Nego koja te rezolucija interesuje?Podesavanja :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Bas me zanima znam da imas GTX280 i neki jaki Quad pa mi kazi koji frejmrejt imas na kojoj rezoluciji i podesavanjima :: :: :: :: Meni na 9600GT radi na oko 25 frejmova po gradu, nocu kad se upale svetla i ima mnogo detalja padne frejmrejt na oko 15-20, a u zatvorenom mi ide oko 40 frejmova :: :: :: :: :: ::
Statistics Average FPS: 34.42 Duration: 37.25 sec CPU Usage: 82% System memory usage: 87% Video memory usage: 100%
Graphics Settings Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 100 Detail Distance: 100
Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTS 512 Video Driver version: 180.84 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel(R) Core(TM)2 CPU E8400 @ 3.00GHz
File ID: benchmark.cli nije tema za gta al ajde.....
Hvala ti, a jel znas mozda neku foru za bolji framerate ?
:: jedan mali tekst kommandline copiras u direktorijum igre i mozes da otkljucas sve...ovako glasi texs :: :: :: -nomemrestrict -norestrictions -novblank -percentvidme :: :: smesno al istinit :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.