Zna li neko neki server za cod 5 na kome ima ljudi i kako da mi prihvati profile name posto mi stalno izbacuje isto pitanje?Ako ima jos neke zackoljice recite.Instalirao sam patch 1.1.Hvala unapred
Imas ovaj na koji ja stalno idem...Zove se GCE (GameClubEnergy)...Bosanski je....Evo i IP..
85.190.14.163:28960
Ima skoro uvijek igraca...Maksimum je 32....Imas i nagradnu igru na tom serveru ali prvo moras da se registrujes da bi ucestvovao....Na ovom sajtu se registrujes...
http://www.gameclubenergy.net/ Ja redovno idem na ovaj server...Potpisujem se kao The Game pa ako negdje naletis na ovaj server javi mi se....
A online profil nisam ni ja stvarno umio da kreiram mada i ne pokusavam jer ne znam koji ce mi qrac....
Jel potreban patch 1.1 za multiplayer?Ako ima nek mi neko kaze gde,prosli sto sam skinuo imao virus. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Nasao sam 1.1 nego,gde se nalaze save game,uninstalirao sam,a znam da sam save sacuvao,al ne znam gde je. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.