Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Jako ozbiljna tema...
STRANA 1 OD 1
wulckdroff Jako ozbiljna tema... 27.11.2008. 00:30 T13438

status: user
broj poruka: 47

Pozdrav za sve gurue online gaming-a!!!

Imam prob. u stvari to je vise zahtev za strucnim objasnjenjem.

Zakupio sam server za COD2 kod Obinet-a (Budimpesta) i nije mi jasno kako da instaliram i setujem AWE mod na server? Ili....ako postoji varijanta, jos bolje...da konfigurisem server da sam pri svakom prvom ulasku na isti korisniku napravi poseban folder u COD2 instalaciji u koji ce downloadovati mini modove koje ja postavim na server.

Razlog....igra po defaultu sve modove ponudjene za download od strane servera downloaduje u main folder u instalaciji...Ako neko ima neke druge modove koje je skinuo sa drugih servera u main folderu često se dešava da ih igra pokrene iako ih ja nisam postavio na sam server. Pa tako recimo ljudi imaju samo pistolj, ili im puska zvuci drugacije....

Moio bih sve znalce da me posavetuju a ja ih pozivam da isprobamo server posle instalacije mod-a. Mom clanu (SERBIA - CLAN) i meni biće zadovoljstvo da Vam budemo domaćini!!!

Srdačan pozz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL SERBIA - CLAN 27.11.2008. 01:40 #81152

broj poruka: 537
Legendo,

COD2 gruva sve modove u isti folder i koliko znam to ne moze da se promeni. Jedini lek za to je da se baci neki Info na server koji ce da obavestiti korisnike da skinu neki mod removal tool i sa njime ociste prethodne modove koje su pokupili sa raznih servera. Taj problem je aktuelan od kad je nastao cod2, nisu ga resili momci iz Activision-a za COD2 (ne znam za ostale verzije COD-a, nisam ih igrao online).

Ako neko ima drugaciju informaciju, a da je korisna, neka baci post :)

Pozdrav !
wulckdroff E matori... 27.11.2008. 08:26 #81163

broj poruka: 47

Pai foru, kad instaliras neki od velikih modova, tipa AWE, PAM... oni sami naprave folder u instalaciji. E sad, tu bi trebalo da se modifikuje .cfg file sto ja u principu i trazim sa ovim postom. Znaci, napravis poseban folder na SERVERU pored foldera main u koji ces staviti modove za download a u .cfg fajlu dodas `skriptu` koja ce odraditi resto.
E ta skripta meni treba, u stvari, to i nije skrupta vec par naredbi koje konfigurisu i server i client folder.

Ako je neko zna.....
Nelcom gejmer 27.11.2008. 10:34 #81173

broj poruka: 24
a ja mislio stvarno ozbiljna tema :D
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Igram igre od noci do sutra,
sa svojim pi-si-jem, dochekujem jutra.
Posle svakog mecha, jedem kao ala,
ja sam pravi gejmer - genetska budala.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs