Uzeo sam neku polovnu konfiguraciju pa me zanima koje igre voznji (ali neke svetlije a ne po mraku) i pucacine bi mogao da igram na ful detaljima i svim antialaisinzima?
Athlon64 3200+ am2 1024mb ddr x800 256mb
dobio sam jednom plavi ekran sa porukom: bad_pool_caller i neke cifre i brojke ispod. Kakva je to greska i da li je nesto opasno?
Voznja, rFactor sa svim detaljima. Realnije od nje, ali i zahtevnije su GTR2 i GTR Evolution. Bolje od te dve mislim da se nece skoro pojaviti.
Od pucacina.... mozes Counter Strike :) Probaj Call Of Duty 2 mozda... a 4. i 5. nazalost neki drugi put sa tom konfiguracijom.
BAD_POOL_CALLER moze da bude greska na samom modulu memorije, to se i meni pojavljivalo pre 10 dana, a kupio sam novo sve, pre mesec dana, mislEo sam da memorija ima neku gresku, ali otkada sam uradio Thorough Scan sa AVAST-om 4.8 Pro, koji je nasao i virus na memoriji, (dok se ukljucuje, ima memory test), to mi se vise ne pojavljuje. Nadji ga preko Google-a, ima serijski broj, moj istice za 2739 dana, tako da... mislim da je Cracks.AM tacan sajt.
Ukucaj BAD_POOL_CALLER na Google-u, koliko se secam, uzrok tome moze biti FABRICKA GRESKA na memoriji, VIRUS na memoriji ili na HDD-u, neispravan HDD, neispravni slotovi na ploci ili samo NEKOMPATIBILNOST memorije sa plocom(imas u uputstvu ploce tabelu sa modulima memorije koje ova podrzava, pod uslovom da si ga dobio) ali, koliko sam do sada procitao, u 80% slucajeva je bio VIRUS.
specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
u fulu bi poterao NFS Hot Pursuit 2,Moto GP 2003(mozda),COD 1(cod 2 tesko u fulu),Will Rock,MOH 1,The Suffering(bolesna igrica,probaj obavezno), Bloodrayne 1 i 2.... Eto imas poneku igru iz svih zanrova...pa uzivaj...
VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: Uzeo sam neku polovnu konfiguraciju pa me zanima koje igre voznji (ali neke svetlije a ne po mraku) i pucacine bi mogao da igram na ful detaljima i svim antialaisinzima :: :: Athlon64 3200+ am :: 1024mb dd :: x800 256m :: :: dobio sam jednom plavi ekran sa porukom: bad_pool_caller i neke cifre i brojke ispod. Kakva je to greska i da li je nesto opasno :: ::
Ala se vi nalupetavate, cudo jedno :)) NFS HP2 je iz 2002 (GF5 FX je terao na max. na P4 2GHZ i 512MB RAM) a masina iz 2006 i tada je bila u visoj klasi, obrati malo paznju na text pitanja. Ta masina ce na max. sa svim umeksavanjima voziti sledece:
NFS Most Wanted CMR 2005 MotoGP 3 (2005) HalfLife 2 FarCry COD 2 Prince Of Persia 2 (avantura) Doom 3 Serious Sam 2 Revolt II Outrun 2006 C2C
A N G E L
:: :: u fulu bi poterao NFS Hot Pursuit 2,Moto GP 2003(mozda),COD 1(cod 2 tesko u fulu),Will Rock,MOH 1,The Suffering(bolesna igrica,probaj obavezno), Bloodrayne 1 i 2.... Eto imas poneku igru iz svih zanrova...pa uzivaj.. :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: Uzeo sam neku polovnu konfiguraciju pa me zanima koje igre voznji (ali neke svetlije a ne po mraku) i pucacine bi mogao da igram na ful detaljima i svim antialaisinzima :: :: :: :: Athlon64 3200+ am :: :: 1024mb dd :: :: x800 256m :: :: :: :: dobio sam jednom plavi ekran sa porukom: bad_pool_caller i neke cifre i brojke ispod. Kakva je to greska i da li je nesto opasno :: :: :: ::
Mislim da za dobar deo stvari nisi u pravu!!! Trenutno igram Moto GP 2 I na masini 5000+ 9600gt,i 2gb rama i rez 1440x900 sa SVIM texturama detaljima ...zna da secne...jako retko ali primetio sam par puta,na istoj masini sam do nedavno igrao Doom3 na 1600x1200 sa 16x omeksavanjem ivica i ultra high detaljima SECKA I to malo cesce,eto to sam proverio...Rekao je u fulu fulova sa svim omeksavanjima...e bas ta omeksavanja i cuda ti odvale graficku...Machine i sam si rekao da nisi neki gamer,i ne znam da li si ove igre igrao ili testirao,ili si ove informacije procitao u READ ME fajlovima,ali ja sam ISPROBAO sve ovo sto sam napisao... Framerate DRASTICNO opadne ukljucivanjem omeksavanja ivica,a read me fajlove nekad ne treba bas uzeti zdravo za gotovo...
:: Ala se vi nalupetavate, cudo jedno :)) NFS HP2 je iz 2002 (GF5 FX je terao na max. na P4 2GHZ i 512MB RAM) a masina iz 2006 i tada je bila u visoj klasi, obrati malo paznju na text pitanja. Ta masina ce na max. sa svim umeksavanjima voziti sledece :: :: NFS Most Wante :: CMR 200 :: MotoGP 3 (2005 :: HalfLife :: FarCr :: COD :: Prince Of Persia 2 (avantura :: Doom :: Serious Sam :: Revolt I :: Outrun 2006 C2 :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: u fulu bi poterao NFS Hot Pursuit 2,Moto GP 2003(mozda),COD 1(cod 2 tesko u fulu),Will Rock,MOH 1,The Suffering(bolesna igrica,probaj obavezno), Bloodrayne 1 i 2.... Eto imas poneku igru iz svih zanrova...pa uzivaj.. :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: Uzeo sam neku polovnu konfiguraciju pa me zanima koje igre voznji (ali neke svetlije a ne po mraku) i pucacine bi mogao da igram na ful detaljima i svim antialaisinzima :: :: :: :: :: :: Athlon64 3200+ am :: :: :: 1024mb dd :: :: :: x800 256m :: :: :: :: :: :: dobio sam jednom plavi ekran sa porukom: bad_pool_caller i neke cifre i brojke ispod. Kakva je to greska i da li je nesto opasno :: :: :: :: :: ::
kod sebe (DualCore 2.8, 1GB DDR, 7900gs 256MB) i brata koji ima AMD64 2800+, 512MB RAM, NF3 ploca, 9600pro 128MB. Kod brata sve te igre rade dobro na 1024x768. Kod mene recimo FarCry na max.max. radi na 60fps ali zna da secne pri exploziji i pucnjavi vise likova ali na tren (verovatno neoptimizovano) jer je igra iz 2004 i na R9800 je radila besprekorno (mada je za ATI radjena). Na bratovoj masini (koja je 50% slabija od ove) MotoGP 3 nikada nije secnuo, Colin McRae Rally 2005 isto...BloodRayne 2 i NFS Underground rade na medium. Jedino Doom 3 radi na min. Ali X800 256bit 256MB je zver u odnosu na 9600pro 128MB 128bit a i duplo vise sistemsk ei vide memorije ima. Quake4 meni ide na max glako sa 50fps. Sve sto sam naveo sam proverio ovih dana na salbijoj i jacoj masini od navedene pa znam da ocenim. Naravno radice sve na max. glatko na 1280x1024, na njoj sam testirao te 2 masine.
Meji je MotoGP 2 radio na max koji je podrzavala karta u 1280x1024 na:
ATi Radeon 8500 64MB Athlon 800MHz 512MB PC-133
nikada mi nije secnula ta iz 2003, verovatno tebe zeza driver a iz mog iskustva mnogo bolje radi na Radeon kartama...
Recimo kod sebe sam stavio novi MotoGP `07 na max. sve i on ide glatko svuda na 50fps ali ima neku bug pa recimo dok sam vozim nikog okolo nema a on pocne da koci i secka par sekundi...pa opet glatko...dok na x16500pro sve radi normalno...
A N G E L
:: Mislim da za dobar deo stvari nisi u pravu!!! Trenutno igram Moto GP 2 I na masini 5000+ 9600gt,i 2gb rama i rez 1440x900 sa SVIM texturama detaljima ...zna da secne...jako retko ali primetio sam par puta,na istoj masini sam do nedavno igrao Doom3 na 1600x1200 sa 16x omeksavanjem ivica i ultra high detaljima SECKA I to malo cesce,eto to sam proverio...Rekao je u fulu fulova sa svim omeksavanjima...e bas ta omeksavanja i cuda ti odvale graficku...Machine i sam si rekao da nisi neki gamer,i ne znam da li si ove igre igrao ili testirao,ili si ove informacije procitao u READ ME fajlovima,ali ja sam ISPROBAO sve ovo sto sam napisao... Framerate DRASTICNO opadne ukljucivanjem omeksavanja ivica,a read me fajlove nekad ne treba bas uzeti zdravo za gotovo.. :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: Ala se vi nalupetavate, cudo jedno :)) NFS HP2 je iz 2002 (GF5 FX je terao na max. na P4 2GHZ i 512MB RAM) a masina iz 2006 i tada je bila u visoj klasi, obrati malo paznju na text pitanja. Ta masina ce na max. sa svim umeksavanjima voziti sledece :: :: :: :: NFS Most Wante :: :: CMR 200 :: :: MotoGP 3 (2005 :: :: HalfLife :: :: FarCr :: :: COD :: :: Prince Of Persia 2 (avantura :: :: Doom :: :: Serious Sam :: :: Revolt I :: :: Outrun 2006 C2 :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: u fulu bi poterao NFS Hot Pursuit 2,Moto GP 2003(mozda),COD 1(cod 2 tesko u fulu),Will Rock,MOH 1,The Suffering(bolesna igrica,probaj obavezno), Bloodrayne 1 i 2.... Eto imas poneku igru iz svih zanrova...pa uzivaj.. :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: :: :: :: :: Uzeo sam neku polovnu konfiguraciju pa me zanima koje igre voznji (ali neke svetlije a ne po mraku) i pucacine bi mogao da igram na ful detaljima i svim antialaisinzima :: :: :: :: :: :: :: :: Athlon64 3200+ am :: :: :: :: 1024mb dd :: :: :: :: x800 256m :: :: :: :: :: :: :: :: dobio sam jednom plavi ekran sa porukom: bad_pool_caller i neke cifre i brojke ispod. Kakva je to greska i da li je nesto opasno :: :: :: :: :: :: :: ::
Ивиките, један мој пријатељ је пре неких годину - две без проблема погонио КООЛ ОФ ДЈУТИ 2 и то у фулл подешавањима с графичком х800. Конфигурација му је била слабија од твоје, односно имао је 512ГБ рама, процесор је био још слабији АМД 1,6 ГХз а графика приликом играња је била изузетна, све огреботине на војничком оружју су се виделе јасно као да се ради о фотографијама изблиза, играо је без икаквог сецкања и то умрежен са осталим играчима. Мислим да ћеш без проблема да играш наведену(е) игре.
Ma ok Machine,ovo je forum gde svako treba da iznese sopstveno misljenje i vidjenje stvari,naravno da je no offense. Onda je verovatno meni do drajvera,jer pretpostavljam da neka neoptimizacija sa starim igrama kod mene igra ulogu...Al zato nove igre prangijam sve u fulu...pozzzzzzzzz
:: No offense.. :: :: Meji je MotoGP 2 radio na max koji je podrzavala karta u 1280x1024 na :: :: ATi Radeon 8500 64M :: Athlon 800MH :: 512MB PC-13 :: :: nikada mi nije secnula ta iz 2003, verovatno tebe zeza driver a iz mog iskustva mnogo bolje radi na Radeon kartama.. :: :: Recimo kod sebe sam stavio novi MotoGP `07 na max. sve i on ide glatko svuda na 50fps ali ima neku bug pa recimo dok sam vozim nikog okolo nema a on pocne da koci i secka par sekundi...pa opet glatko...dok na x16500pro sve radi normalno.. :: :: :: A N G E L :: ::
Izvini, zaista, nekada preteram sa opaskama...posle se pokajem :(
ALi nikada ne mislim nista lose iako tako izgleda. Sve najbolje!
A N G E L
:: Ma ok Machine,ovo je forum gde svako treba da iznese sopstveno misljenje i vidjenje stvari,naravno da je no offense. Onda je verovatno meni do drajvera,jer pretpostavljam da neka neoptimizacija sa starim igrama kod mene igra ulogu...Al zato nove igre prangijam sve u fulu...pozzzzzzzz :: :: :: :: :: :: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!! :: :: :: No offense.. :: :: :: :: Meji je MotoGP 2 radio na max koji je podrzavala karta u 1280x1024 na :: :: :: :: ATi Radeon 8500 64M :: :: Athlon 800MH :: :: 512MB PC-13 :: :: :: :: nikada mi nije secnula ta iz 2003, verovatno tebe zeza driver a iz mog iskustva mnogo bolje radi na Radeon kartama.. :: :: :: :: Recimo kod sebe sam stavio novi MotoGP `07 na max. sve i on ide glatko svuda na 50fps ali ima neku bug pa recimo dok sam vozim nikog okolo nema a on pocne da koci i secka par sekundi...pa opet glatko...dok na x16500pro sve radi normalno.. :: :: :: :: :: :: A N G E L :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.