igram coh vec duze vreme,i ekspanziju oposing front.... konfa je sledeca biostar nf 520 athlon x2 4000+ oc na 2.85 3870 512mbddr4 2giga rama kad idem na performance test izbaci mi great,ali igra koci,dali je moguce da je grafa slaba,ili bi poboljsao performanse ako uzmem novu plocu 790gx i athlon 6000+
Nemoj da se oslanjas na taj ugradjeni test. Tesko da ti je taj 3870 slab za CoH... Naravno, svaki moguci upgrade procesora ce ti doneti bolje performanse... __________________ Scourge of PCBerza
Koliko imas poena u 3Dmark-ovima??? Koji je brand i model?
A N G E L
:: Ista ploca, isti CPU, 2GB DDR2 667, slabija grafika (7900GS) i sve `prsti` na max, bez kocenja :: :: Nesto je drugo u pitanju :: :: U principu, smanji detalje i sibaj. U medjuvremenu, odskeniraj komp sa Windows Advanced Care Personal i jos kojecime :: :: I smanji klok procesora. Ili jos bolje: Stavi sve na default, pa proveri da li secka :: :: :: У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих. :: ::
instaliran je novi sp3,pre par dana,neverujem da ima djubreta,3d mark nisam radio,nego mi je cudno da bata cele vozio igru bez problema a ima slabiju grafiku. inace grafika je asus 3870 512mb ddr4 i drugar je igra sasvim ok na slicnoj masini ali sa 8600gt, athlon 4200+,2gb rama
da bih postigao bolje performanse,ali izgleda bez jaceg procesora nista da li na ova ploca moze da podrzi 6000+,jer mi je on zapao za oci,ima najvise kesa od athlona
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.