Ma ljudi da li je moguce da je jedna igra ovoliko izbagovana... ili nece da udje u igru... kada udje u igru onda moraju da se prave profili na onaj nachin.... ako se to napravi.,.. onda nece da pokrene igru nego zakuca... onda se resetuje rachunar.. onda opet nece da udje u igru.... I tako sve u krug.. a da ne kazem shto nekad izbaci iz igre i ostalo. .da li je mogu da su ga ovako loshe uradili..... Sada skidam neki patch.. nadam se da ce pomoci....
Filni, probaj ovo kao shto Slavuj otpeva. Imam instaliran patch ali i bez njega mi je igra radila bez restartovanja i kochenja. Neshto je tu drugo problem.
:: ИНСТАЛАЦИЈА, КРЕК, ПЕЧ, ПА ОПЕТ КРЕК :: :: :: specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda :: ::
I ja imam slican problem kao Filni,jednostavno me izbaci na desktop kada predjem nivo sa rovovima u kojem su minobacaci.Isto se desava i kod prijatelja.Mozda je u pitanju verzija igre,ova sto je imam je na jednom DVD-u rarovana skinuta sa epidem.ru sajta.Koju verziju ( PIRATE) igre koristite vi?.Pozdrav.
Ae da ne otvaram novu temu.Jel vredi ovaj fallout 3??? Mislim da se nakanim da ga igram,ili cu se razocarati,da napomenem,prethodna 2 dela nisam igrao. What? Are we surrounded? Excellent! Now we can attack in any direction!
Vredi i te kako.Fallout 3 je mozda i najbolja igra ove godine,a da ne pricam o prve dve... slobodno ga igraj i neces se pokajati.Budi obazriv jer igra ima puno bagova pa ces morati da skines i patcheve da bi smanjio te probleme (mislim da su izasla dva patcha za sada).
:: Ae da ne otvaram novu temu.Jel vredi ovaj fallout 3?? :: Mislim da se nakanim da ga igram,ili cu se razocarati,da napomenem,prethodna 2 dela nisam igrao :: What :: Are we surrounded :: Excellent! Now we can attack in any direction! :: ::
Koliko je dobra u odnosu na Masivni Efekat ili mozda bese Maseni Efekat?
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Vredi i te kako.Fallout 3 je mozda i najbolja igra ove godine,a da ne pricam o prve dve... slobodno ga igraj i neces se pokajati.Budi obazriv jer igra ima puno bagova pa ces morati da skines i patcheve da bi smanjio te probleme (mislim da su izasla dva patcha za sada) :: :: :: :: Ae da ne otvaram novu temu.Jel vredi ovaj fallout 3?? :: :: Mislim da se nakanim da ga igram,ili cu se razocarati,da napomenem,prethodna 2 dela nisam igrao :: :: What :: :: Are we surrounded :: :: Excellent! Now we can attack in any direction! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.