Dakle zanima me da li neko zna gde su save game-ovi za COD 5 , farcry2 i brothers in arms-hell`s highway posto sam dovoljno glup da ne mogu da ih nadjem ili ih jednostavno ne vidim.... A drugo da li neko zna kako da resim bug u hitman-u 4 posto mi stalno crash-uje na desktop i nema kruha da to resim ?
COD5 C:Documents and Settings*profile*Local SettingsApplication DataActivisionCoDWaWplayers
Na istoj putanji potraži i za ostale. Ili My Documents ili Documents u Visti. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nego, kad ces da te opeglam u FC2??? :))) Aj svrni jedan dan. Pozz
A N G E L
:: Dakle zanima me da li neko zna gde su save game-ovi za COD 5 , farcry2 i brothers in arms-hell`s highway posto sam dovoljno glup da ne mogu da ih nadjem ili ih jednostavno ne vidim... :: A drugo da li neko zna kako da resim bug u hitman-u 4 posto mi stalno crash-uje na desktop i nema kruha da to resim :: :: Eto .. :: Budalastine kazem vam.....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.