Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD 5, ubijanje snajperiste u zgradi preko puta..
STRANA 1 OD 1
Slavuj COD 5, ubijanje snajperiste u zgradi preko puta.. 22.11.2008. 10:25 T13343

status: user
broj poruka: 2236
drugi ili treci nivo... i tako, sad ja pucam vec 20 minuta i nikako da pogodim majmuna koji me ubije i pre nego sto opali metak, a da ne spominjem sto unapred `zna` gde sam se sakrio, a krijem se dok je on iza zida. Najpribliznije mi se dogodilo da ga ranim, o cemu me `drug saborac` automatski informise.

Pa, da li je neko pronasao neki nacin da ga ubije ili je dosao trenutak da skidam ili pravim neki cheat ? Jer me ovo izludjuje, posebno kada vidim da je njegov metak odleteo 10 metara levo od mene, a onda padnem i cujem ono kao filmsko aaaaaa..... i onda opet ispocetka.

specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Slavuj ... 22.11.2008. 10:33 #80491

Ubio sam ga kroz zid. Jebo ga onaj ko ga izmisli.

specijalno vozilo za otpusenje svih vrsta kanalizacija kao i cisterna za crpljenje fekalnih i otpadnih voda

TheGame Re:Snajperista... 22.11.2008. 11:04 #80494

broj poruka: 719

Ja sam ga ubio tako sto sam se sakrio odmah pored Reznov-a,tako da sam gledao samo poslednji prozor....i cekao sam ga da dodje na taj poslednji prozor...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheBear Ja sam ga ubio 22.11.2008. 11:11 #80495

broj poruka: 6502
pucao kad je on hteo da puca na mene i bio na prozoru. a inace trci od prozora do prozora i krije se iza zida i lako ga je skinuti.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
TheGame Re:Ja sam ga ubio... 22.11.2008. 11:16 #80497

Uopste ga nije lako ubiti.Ti si Bear vjerovatno igrao na najmanjoj tezini-RECRUIT...ako se ne varam....Uzmi igraj na VETERAN pa da vidis onda kako ga je tesko ubiti...

TheBear Igrao sam na ono drugo 22.11.2008. 11:36 #80499

nisam na Veteran a nisam ni na Recruit, mislim provalio sam kako se krece i sacekao ga kad se pokazao par puta mi je pobegao sa prozora na prozor ali sam ga ubio.

gang1978 RE:COD 5, ubijanje snajperiste u zgradi preko puta.. 22.11.2008. 11:41 #80502

broj poruka: 1661

Ma nije neki problem ubiti ga ......nego imam ja jedno pitanje jel igrao neko COD 5 Multiplayer i kako ?

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
nidzic XXX 22.11.2008. 11:44 #80503

broj poruka: 215
E da ca COD 5...Jel treba neki patch za multiplayer?
What?
Are we surrounded?
Excellent! Now we can attack in any direction!

gang1978 RE :COD 5, ubijanje snajperiste u zgradi preko puta.. 22.11.2008. 11:49 #80505

...a da umalo da zaboravim kad dodjete do misije kad ste u avionu i pucate sa murtaljeza na sve i svasta moze da vam se desi da izadje ono send error report don`t send i da bude kraj igranju kao sto se meni desilo.Iz tog razloga nisam presao igru jer stignem dotle i tu pukne igra.Nadam se da necete imati isti problem...

gang1978 Re: XXX 22.11.2008. 11:52 #80506

:: E da ca COD 5...Jel treba neki patch za multiplayer
:: What
:: Are we surrounded
:: Excellent! Now we can attack in any direction!
::
:: Ma treba ja sam se zezao i nista nisam uradio...mozda neko zna pa nek objasni.Ja sam se smorio vise pokusavajuci.

murakami 22.11.2008. 11:57 #80507

broj poruka: 198

Ma taj lik pije kafu iza zida i dupetom drzi pusku i upuca te po sred chelenke.... Nije mu frka !

Fora je da viris sa q ili e i moras dva puta da ga roknes , ali znaci iste stotinke kad on krene da izviri pucas i pustis q/e
Inace mene je ubio nekoliko puta i iza one lutke koja je pored ovog blentavog rusa ( znaci kroz lutku me je rokno !?!?)

Slavuj Ma, 22.11.2008. 12:05 #80509

ubio sam ga ja jednim metkom. Ubijao me je i dok sam bio iza zida i na stepenicama i dok ga nisam video i ... bukvalno na svaki zamislivi nacin.

A, igram na onom trecem nivou tezine, pre kosturske glave... to mi je vec malo preterano.

Inace, igra mi se obicno startuje iz drugog ili treceg puta, prvi put krene i pre menija prikaze `Retrieving account information` i samo izadje. A kad `stvarno krene` onda odmah prikaze meni i to je to. Igrao sam je mozda 2 sata, nijednom nisam imao bilo kakav problem, osim tog verglanja na pocetku. Verovatno od hladnoce, mozda treba neki antifriz da sipam...

gang1978 Re: XXX 22.11.2008. 12:07 #80510

:: E da ca COD 5...Jel treba neki patch za multiplayer
:: What
:: Are we surrounded
:: Excellent! Now we can attack in any direction!
:: Evo odavde skini patch >>>http://games.softpedia.com/get/Games-Demo/Call-of-Duty-5-World-at-War-Multiplayer-Beta.shtml
TheGame Re:igrao sam na ono drugo 22.11.2008. 12:21 #80514

pa i na ono drugo je sprdnja preci.....probaj Bear na VETERAN pa ces onda da vidis oces li moci da ga tako cekas kao sto si ga sad presao na to drugo.....Osnovna verzija igre je puna bagova....instalirajte patch i rijesili ste sve probleme sa izbacivanjem iz igre i ostalim sranjima.....

pajsgudgud gang1789 22.11.2008. 12:22 #80515

broj poruka: 3741
Muaahahahahaha mutraljez hahahha jaooooj pao sam na dupe od smeha mutututututututu
a sta ti ja znam...

Scyter re 22.11.2008. 12:31 #80517

broj poruka: 8138
to sto vam izbacuje na pocetku igrica je zato sto je losa verzija.I meni se desavalo da mi izbacuje dok startujem igru i na kraju sam morao da kupim drugu igricu kolko me nerviralo.Hvala bogu,sad je sve ok.

Slavuj ... 22.11.2008. 13:22 #80520

Fora je da ne pritiskam nista dok ne pocne intro, tek se tada igra ukljucuje odmah.

gang1978 Re: gang1789 22.11.2008. 18:54 #80551

:: Muaahahahahaha mutraljez hahahha jaooooj pao sam na dupe od smeha mututututututut
:: a sta ti ja znam..
:: Rattataatatatat.....ssssssss......booooom.......ratatatatatataatatatat
Daum ... 22.11.2008. 20:09 #80556

broj poruka: 12794
Ja sam uninstalirao igru, jer je sranje. Ko uopste zeli da igra takvu arkadnu pucacinu. Svaki deo je isti.

Pored Fallout-a i FarCry-a ova igra je mrtva...

TheBear Fallout 3 je 22.11.2008. 20:27 #80559

najbolja igra ove godine sve je perfektno odradjeno u igri, a Far Cry 2 smori posle nekog vremena nije losa ali sve se radi na istu foru i postaje dosadno.

Scyter re 22.11.2008. 22:59 #80570

broj poruka: 8138
dobra je fallout 3 samo sto na pocetku smori ono odrastanje.Far cry 2 je dobra ali je atmosfera losa dok je grafika izvanredna dok kod COD 5 je atmosfera fantasticna.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs