Igra je instalirana na WinXPSP3,i sve je radilo ok,dok nisam naisao na nivo gde treba unistiti minobacacke rovove.Kod poslednjeg rova zavrsim misiju i kada treba da ucita novi nivo,izbacime na desktop.Pokusavao vise puta ali ne pomaze.Zatim instaliram dodatno Vistu Home Premium64bit.Igru nije hteo da pokrene dok nisam u audio opcijama za zvucnu kartu Audigy SE,podesio zvuk u opciji performance na Sampling rate 48Khz a BithDepth na 24Bit.E sad,igra je proradila ali kad kada udjem u opciju SOLO-singlplayer,izaberem NEW GAME,izaberem Difficulty-regular,jednostavno ne pokrene nivo vec stoji na tom ekranu za New game.Desava se jos da mi uvek kada ponovo pokrenem igru,vraca rezoluciju na 1024X768,BEZ OBZIRA STO JE POSTAVIM NA 1280X1024.Pomozite. ASUS M2N-E AMD Dual Core 5000+ 4 gb ram XFX 8800 GTS Pozdrav za sve forumase.
ne znam da li to kod tebe ima veze ali meni se desavalo da mi isto izbacuje na desktop bilo koju igricu za vreme igranja,sve sam pokusavao cak sam i kupio novu tastaturu ali je na kraju bilo do glupog rutera pravio mi neke probleme.Probaj da ga iskljucis pa kreni da igras ko zna mozda je do toga.
`E sad,igra je proradila ali kad kada udjem u opciju SOLO-singlplayer,izaberem NEW GAME,izaberem Difficulty-regular,jednostavno ne pokrene nivo vec stoji na tom ekranu za New game.Desava se jos da mi uvek kada ponovo pokrenem igru,vraca rezoluciju na 1024X768,BEZ OBZIRA STO JE POSTAVIM NA 1280X1024.Pomozite.``
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.