Ljudi ovo je zahtevnije od Crysisa, na 1024x768 daje 30-35fps. Grafika je Ati 4850, 2180 oc na 3GHz i 3gb rama. Ne ulazim u to kakva je igra (tezak shit), ali dokle ce vise da izbacuju ne optimizovane igre. Ubedjen sam da EA namerno u dosluhu sa proizvodjacima (citaj nvidia) osakacuje igre da rade lose, a mi ovce da kupujemo stalno nove graficke karte. Dve najzahtevnije igre su izasle iz njihove kuhinje Crysis i ovaj nesrecni NFS. Ne moze niko da me ubedi da je Crysis zahtevniji od COD 4 . COD 4 ima podjednako dobru grafiku, a radi tri puta bolje.
Nesto to nije u redu kod tebe..Jeste zahtevna ali da je toliko koliko ti kazes na tako maloj rezoluciji i to bez AA i AF i plus na 4850 grafici ama nema sanse...Da nisam probao pa ajde da i poverujem da je do igre...To kod tebe il je do driver-a ili do sasvim neceg drugog!
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: Ljudi ovo je zahtevnije od Crysisa, na 1024x768 daje 30-35fps :: Grafika je Ati 4850, 2180 oc na 3GHz i 3gb rama :: Ne ulazim u to kakva je igra (tezak shit), ali dokle ce vise da izbacuju ne optimizovane igre :: Ubedjen sam da EA namerno u dosluhu sa proizvodjacima (citaj nvidia) osakacuje igre da rade lose, a mi ovce da kupujemo stalno nove graficke karte :: Dve najzahtevnije igre su izasle iz njihove kuhinje Crysis i ovaj nesrecni NFS :: Ne moze niko da me ubedi da je Crysis zahtevniji od COD 4 :: COD 4 ima podjednako dobru grafiku, a radi tri puta bolje :: :: poz ::
Nema sanse da je do kompa, sve ostalo radi super, drajveri su 8.10. GRID radi sa preko 60fps. Razlike nema izmedju rezolucija i na 1680x1050 isto radi, v-sync ukljucen i sve do maximuma. AA iskljucen. Mozda su ovi `Napunjeni` izbacili los lekic.
:: Nema sanse da je do kompa, sve ostalo radi super, drajveri su 8.10 :: GRID radi sa preko 60fps :: Razlike nema izmedju rezolucija i na 1680x1050 isto radi, v-sync ukljucen i sve do maximuma :: AA iskljucen :: Mozda su ovi `Napunjeni` izbacili los lekic :: :: ::
Ako je isto u 1680x1050 i 1024x768 onda nije o grafike... Nesto drugo te koci...Mozda procesor?
:: Nema sanse da je do kompa, sve ostalo radi super, drajveri su 8.10 :: GRID radi sa preko 60fps :: Razlike nema izmedju rezolucija i na 1680x1050 isto radi, v-sync ukljucen i sve do maximuma :: AA iskljucen :: Mozda su ovi `Napunjeni` izbacili los lekic :: :: ::
Da se ovo pojavilo pre dve godine bila bi OK igra. Ovako nije ama bas nista posebno. EA Games se malo presao ako je mislio da svoje igre moze prodavati samo na imenu. Najgora igra koju sam pokrenuo na mom racunaru u poslednje vreme. Race Driver GRID je daleko bolji izbor za popodnevnu zabavu na vasem racunaru.
Uglavnom ste u pravu, ali mi nije jasna ovako mala doza pljuvanja po ovoj igri. Pa ovo je ubedljivo najgori NFS do sad. Pa ni da je izašla pre tri godine ne bi joj pomoglo, ma jednom rečju katastrofa!!! Ne znam odakle bi počeo sa pljuvačinom po ovom ološu od igre. GRID je toliko bolji da svako poređenje NFS-a s njim predstavlja vređanje ljudi iz Codemasters-a. Ma Race Driver, koji se u GRID-u prvi put dotakao ove tematike, je postavio standarde za ovaj tip vožnje. NFS nije ni za q..c još od prvog underground-a. Po meni NFS 3 i 4 imaju više šmeka od bilo kog novijeg nastavka ovog nesretnog serijala. Tužni su pokušaji da se još nešto iscedi iz NFS etikete, tako da po meni više ne mora da izađe ni jedan nastavak ovog smeća. Za mene se NFS priča završila odavno, izlaskom Underground-a. Poslednje vredno pomena a samim tim i igranja je već prastari High Stakes. Svi ostali nastavci će pasti u zaborav iako sam ih odigrao (da nisam, stvarno ne bi imao srca da ih ovoliko blatim). Realno, ne sećam se kad sam poslednji put neku igru ovako expresno uninstall-irao. Baš me interesuje mišljenje iskusnih ljubitelja vožnje o ovom nastavku, čisto da vidim da li sam ga opravdano ovoliko izvređao. Teško da postoji i jedan razlog da neko pohvali ovu igru. Možda eventualno prođe kod nekog ko se do sad nije sreo sa NFS-om, svi ostali verujem da dele moje mišljenje. Pozdrav!!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.