Dobri ljudi, pomagajte! Imam problem sa navedenom igricom. Ko je igra, razumece. Naime, kada hocu da igram `match`, igrica se jednostavno, posle nekog vremena, prekine i vratim se u windows. A kada hocu da igram `league` ili `cup`, sve bude OK dok mi se ne otvori prozor u kojem se podesava formacija, menjaju igraci... i ono najvaznije, odakle se pocinje mec. Tu mi se komp. zablokira i sve sto mogu da uradim jeste da ga resetujem. Da li je taj problem do igrice, do graficke, ili cak do dzojpeda (joypad)? Ili mozda cak nesto cetvrto? Hvala unapred
3l bezolovnog, 1 zippo upaljac i fotoaparat da zabelezis taj svecani tranutak.. ako ti brljavi samo u PESu onda je do igre ili neki konflikt iste sa hardverom, ako u ostalim igrama isto imas problema uradi format
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.