Zaglavio sam na ovom delu sa slike... Da li sam trebao uopste da idem tu iako mapa tako pokazuje?Ako sam na pravom putu ne znam sta treba da uradim...Pokusao sam da uglavim ovo strujno cudo u kuciste sa druge strane ali nece da udje...
..taj sto drzis ti i ne treba, preskoci sa druge strane, imas onaj preko puta sto lebdi njega utakni u rupu.. drzi ga tako kao sto drzis taj sada, pridji rupi da on kao upadne unutra i pusti desni klik...a preskaces na drugu stranu tako sto drzis desni klik i pritisnes ctrl, ali nanisani pre nego stisnes ctrl gde da `skocis`...nadam se da ti je jasno ovo sto pisem :)
:: :: ..taj sto drzis ti i ne treba, preskoci sa druge strane, imas onaj preko puta sto lebdi njega utakni u rupu.. drzi ga tako kao sto drzis taj sada, pridji rupi da on kao upadne unutra i pusti desni klik...a preskaces na drugu stranu tako sto drzis desni klik i pritisnes ctrl, ali nanisani pre nego stisnes ctrl gde da `skocis`...nadam se da ti je jasno ovo sto pisem : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.