PC Berza Forum : Ver. 2.35
markopvict Call Of Duty 5, *** Multiplayer 16.11.2008. 20:46 T13234 status: user broj poruka: 4515 Poz, jel uspeo neko ovo da namesti da radi online? *************************************************** *************************************************** ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: Call Of Duty 5, *** Multiplayer 16.11.2008. 21:00 #79587 status: user broj poruka: 1046 jesam na xp-u.igrao sam par puta i batalio zbog viste na kojoj zaje....a.:: Poz, jel uspeo neko ovo da namesti da radi online? :: :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict a reci mi 16.11.2008. 21:06 #79589 status: user broj poruka: 4515 jesi skidao update na verziju xxxx, neki multiplayer patch?*************************************************** *************************************************** ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze. :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psyman Re: a reci mi 16.11.2008. 21:27 #79593 status: user broj poruka: 1046 skinuo sam pre neki dan patch za njega koji ne radi sa beta verzijom waw.znaci igrao sam se bez.poz:: jesi skidao update na verziju xxxx, neki multiplayer patch :: :: *************************************************** :: *************************************************** :: :: :: ~~~~Mrzim: Nvideju, Nokiju i Lelekom.... Intel moze.:: :: :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gile23 ... 16.11.2008. 22:28 #79605 status: user broj poruka: 9121 Informises se koji su sve patchevi izasli skines ih sa neta instaliras i igras na privatnom serveru,... Pozdrav! :: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
xXFearXx .. 17.11.2008. 16:21 #79659 status: user broj poruka: 183 Ako nekom proradi Multyplayer na Visti nek javi kako je uspeo. Ja vec 2 dana pokusavam i nista, nece... Hvala. :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Broj postavljenih tema: 60355 . Broj poslatih odgovora: 647000 . Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni
- samo za čitanje
- zaključano
- nema novih poruka
- ima novih poruka
- ima novih tema