instalacija xp i igre prosla lako,ali kad hocu da pokrenem igru,pojavi mi se pescani sat i kveker,ni da mrdne,probavao sam je pokrenuti i iz task menagera ali i on nevidi je uopste. pomisliosam da je losa instalacija pa sam je reinstalirao 2x,ali nista. instalirao sp2,posto je ono bio sp3 ali ni to nepomaze da li je moguce da mi je ostao virus od proslog puta pa da me on je*e ili sta,jer sam sa njim ima slicne simptome molim vas pomagajte
Ako si formatirao samo sistemsku particiju (npr. C:), velika je sansa da ti je kakva infekcija (virus, crv, trojanac, adware) ostala na nekoj radnoj particiji (npr. D:), pa se `vratila` u sistemsku po reinstalaciji sistema. Ne znam da li je, samo kazem da se to dosta cesto desava.
U tom slucaju D: particija igra ulogu inficiranog CD-a ili memory stick-a, krajnje jednostavno. Samo zavisi kako si prvobitno pazario infekciju (download, surf, e mail, USB, CD...) i prema tome bi se znalo gde je problem lociran.
У политици, лако је водити рачуна о интересу богатих.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.