Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD-5 i XP 64....
STRANA 1 OD 1
banea COD-5 i XP 64.... 13.11.2008. 12:50 T13167

status: user
broj poruka: 118
Da li neko zna jel Coll of duty 5 radi na 64-orobitnom XP-u? Imam problem već na samom početku instalacije odnosno raspakivanja,računar se zakoči. Znam da COD 4 nije hteo da radi na XP64 i izgleda da je i sa peticom ista priča?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dachman xp x64 13.11.2008. 15:45 #79231

broj poruka: 630
Koristim Win XP x64 i cod5 mi radi bez ikakvoga problema....

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
BEmpire Dal ti radi na 32 bitnom XP-u? 13.11.2008. 19:37 #79261

broj poruka: 439
Ako nece da se raspakuje verovatno imas problem sa dvdom ili sa citacem zato ti i ukoci sistem!Dal imas instaliran drajvere za chipset,za SATA,za IDE itd!A da imas i Win Installer 4.5 za Xp64,mozes ga skidati sa Microsoftov sajta!Ne znam tacno sta ne valja,ali i COD 4 radi na X64 i COD5!I to odlicno!Ja imam Xp64 SP2 sa svim hotfixovima sto je dosad izasao i sve radi perfektno!!!Probaj na nekim forumima ima ih dosta za COD,sigurno ces nadi resenje!Pozdrav!!!

banea Re....XP64 14.11.2008. 09:04 #79322

broj poruka: 118
Hvala ljudi,moja greška,radi i to skroz dobro.KIS firewal je bio razlog blokade.Verovatno je isti razlog i kod COD 4,baš ću probati. Pozz.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs