Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
James Bond Quantum Of Solace Save Game!!!
STRANA 1 OD 1
SkyFire James Bond Quantum Of Solace Save Game!!! 13.11.2008. 01:48 T13158

status: user
broj poruka: 18472
Instalirao sam nov sistem (XP Pro SP 3 - vratio posle testa sa Windows 7 ) a prethodno sam sacuvao save game iz ove igre...Sada sam je ponovo instalirao i ubacim save game ali igra nece da se pokrene vec izbacuje neki error vezano za check point u igri tj last save game...Dosao sam skoro do kraja i nebih ponovo da igram iz pocetka pa ako je neko imao problem sa ovim neka kaze ako je uspeo da ga resi posto meni trenutno ne pada ama bas nista na pamet!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
doca80 Re: James Bond Quantum Of Solace Save Game!!! 13.11.2008. 10:00 #79207

broj poruka: 3053
Ja za ovakve stvari vise necu da lupam glavu... Kad mi se desi nesto slicno(a desavalo se),jednostavno skinem sa neta save game sa pocetka tog nivoa koji sam igrao i uzivam i postedim sebe visecasovnog mozganja koje retko urodi plodom...

VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!

:: Instalirao sam nov sistem (XP Pro SP 3 - vratio posle testa sa Windows 7 ) a prethodno sam sacuvao save game iz ove igre...Sada sam je ponovo instalirao i ubacim save game ali igra nece da se pokrene vec izbacuje neki error vezano za check point u igri tj last save game...Dosao sam skoro do kraja i nebih ponovo da igram iz pocetka pa ako je neko imao problem sa ovim neka kaze ako je uspeo da ga resi posto meni trenutno ne pada ama bas nista na pamet
::
:: I Want to believe - The truth is out there
:: May the force be with you
:: @PCBeast@
:: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
SkyFire Re: Re: James Bond Quantum Of Solace Save Game!!! 13.11.2008. 13:19 #79220

broj poruka: 18472
Ma i to sam pokusao i jednostavno ne moze!

I Want to believe - The truth is out there
May the force be with you
@PCBeast@

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049

:: Ja za ovakve stvari vise necu da lupam glavu... Kad mi se desi nesto slicno(a desavalo se),jednostavno skinem sa neta save game sa pocetka tog nivoa koji sam igrao i uzivam i postedim sebe visecasovnog mozganja koje retko urodi plodom..
:: VAZNO JE ZNATI DA NISTA NIJE VAZNO!!!
:: :: Instalirao sam nov sistem (XP Pro SP 3 - vratio posle testa sa Windows 7 ) a prethodno sam sacuvao save game iz ove igre...Sada sam je ponovo instalirao i ubacim save game ali igra nece da se pokrene vec izbacuje neki error vezano za check point u igri tj last save game...Dosao sam skoro do kraja i nebih ponovo da igram iz pocetka pa ako je neko imao problem sa ovim neka kaze ako je uspeo da ga resi posto meni trenutno ne pada ama bas nista na pamet
:: ::
:: :: I Want to believe - The truth is out there
:: :: May the force be with you
:: :: @PCBeast@
:: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049
srdoch Re: James Bond Quantum Of Solace Save Game!!! 13.11.2008. 15:51 #79232

broj poruka: 1260
A da nisi možda stavio neki patch nakon ponovne instalacije igre a save kreiran bez patch-a? U tom slučaju postoji mogućnost da save ne radi ali pretpostavljam da već znaš za tu foru. Ako nisi instalirao patch postoji mogućnost da je to igra sama uradila, nisam probao tu igru ali sam viđao da se neke igre same patch-uju pri pokretanju ako si u tom trenutku na net-u. Ako nije ni to probaj da instaliraš svežu igru, potom je pokreni da sama kreira save folder pa nakon toga svoje save fajlove baci tamo. Ako ni to neće probaj i ovo, ako igra poseduje kreiranje profila nazovi ga kao i pre reinstalacije, započni igru i snimi neki save. Zatim, izađi iz igre i ubaci stari save u novokreirani folder i ponovo uđi u igru da vidiš da li radi. Ovo su sve samo pretpostavke iz prethodnih iskustava, jer ovu igru nisam probao i nemam pojma u kojem obliku i gde igra pravi save. Ako mi još neka fora padne na pamet izneću je. Nadam se da sam ti bar malo pomogao. Pozdrav!

Živ bio!!!
Plamen re 17.02.2009. 10:34 #97228

broj poruka: 2836
Josh jedno pitanje, igram ovu igricu, ali svaki put kad udje moram odpocetka, logovao sam se na Live ali nemam CD-Key. Ako neko ima nek mi posalje na mail.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647002.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs