Evo ovako ljudi , skinem ja igru i to RELOADED verziju i u njoj ima sve jel :) crack ovo ono , instaliram igru , crackujem , pokrenem a ona kad se pokrenula cujem da radi nesto hard i kada treba da udje u igru drzi mi CRNI EKRAN jedno 2 MINUTA kada prodju ta 2 minuta onda se upali igra i radi sasvim normalno .E tu ja podesim sve i pokrenem NEW MISSION e tu se ponavlja ono cekanje od 1 - 2 minute i pocinje mi igra koja vidi cuda radi sasvim normalno !? Sad se ja pitam u cemu je tu problem i da li neko od vas IGROMANIJAKA :) zna o cemu tu moze da se radi tj o cemu je rec ? ko zna zna , ako zna neka kaze :)
Kod mene je isti slucaj. Kakva ti je masina? Ja imam Atlona 3200,X1950GT i 2Gb DDR. Tipujem da je slaba pa zato jer sam istu verziju instalirao kod burazera koji ima 8600GTS neki core2duo (ne znam koji) i 2GBddr2 na 800 i kod njega radi skroz OK.
:: :: Evo ovako ljudi , skinem ja igru i to RELOADED verziju i u njoj ima sve jel :) crack ovo ono , instaliram igru , crackujem , pokrenem a ona kad se pokrenula cujem da radi nesto hard i kada treba da udje u igru drzi mi CRNI EKRAN jedno 2 MINUTA kada prodju ta 2 minuta onda se upali igra i radi sasvim normalno .E tu ja podesim sve i pokrenem NEW MISSION e tu se ponavlja ono cekanje od 1 - 2 minute i pocinje mi igra koja vidi cuda radi sasvim normalno !? Sad se ja pitam u cemu je tu problem i da li neko od vas IGROMANIJAKA :) zna o cemu tu moze da se radi tj o cemu je rec ? ko zna zna , ako zna neka kaze :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.