Na guru3d ne da je bench odradjen nerealno nego ja nemam reci...Tamo gde ja imam 90 FPS oni su stavili 50+..Smesno..To je ono sto ja pricam non stop i tupim kao papagaj da je sve postalo reklama i da se testovima na netu ne moze verovati..
Ni KOD 4 nisam igrao jel zapinje i to malo jace, pa nevredi dok nekupim nov racunar.Ali skidam sve igre.Barem one sto vrede.Zato pitam jel vredi da je skinem.
:: :: Ni KOD 4 nisam igrao jel zapinje i to malo jace, pa nevredi dok nekupim nov racunar.Ali skidam sve igre.Barem one sto vrede.Zato pitam jel vredi da je skinem.
Pa dal je vec izasao i COD5 za pc? Extra... da gurnemo jos po neki giga pa da teramo :) Malo pitanjce Sta je sa COD3? koliko sam primetio on je izasao samo za konzole
Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: Pa dal je vec izasao i COD5 za pc? Extra... da gurnemo jos po neki giga pa da teramo : :: Malo pitanjc :: Sta je sa COD3? koliko sam primetio on je izasao samo za konzol :: :: :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata :: ::
:: :: Skupljam igre al ih neigram dok nekupim nov racunar.Skidam COD 5 jel to nesto dobro. :: ::
Brate i ja tako evo bas danas sam poceo da skidam COD 5. Eto da me nije za...o PORTO preproslog vikenda vec bi uzeo novi PC ali to ti je sudbina. Ali sigurno cu ga uzeti dal pred kraj ovog meseca il pocetkom sledeceg...
ovo su igrice koje bi trebalo obavezno da igras.... COD4,COD5,Gears of war,Crysis,Crysis warhead,grid,assasians creed,world in conflict,far cry 2,fallout 3,red alert 3,dead space,brothers in arms,devil may cry 4,bioshock...........napisacu ti ako se setim jos neke.
Igra je fenomenalna, kao i svi prethodni delovi, ali ono što je izdiže za koplje iznad svih je kooooonačno implementiran CO-OP mod. Call Of Duty je igra koja po svojoj koncepciji bukvalno vapi za cooperative načinom igranja koji je najavljivan još odavno za drugi deo i ništa, pa za četvrti i opet ćorak. Evo ga sada konačno u petoj iteraciji igre i već vidim da će mi ovo biti jedna od najboljih CO-OP igara koje sam odigrao!
Trenutno najbolja igra na trzistu je Metal Gear Solid 4 40GB zauzima instalacija, to je za Sony 3, to je prva igra na dvoslojnom Blu Ray disku, grafika je,...
:: Trenutno najbolja igra na trzistu je Metal Gear Solid 4 40GB zauzima instalacija, to je za Sony 3, to je prva igra na dvoslojnom Blu Ray disku, grafika je,.. :: :: Pozdrav :: :: ::
i po meni bolja je 4 i 2 i 1 svi ostali Call of Duty koje nije radio Infinity Ward nemaju tako dobro osmisljene misije i pricu. Solidna je prica ali ne na nivou 1,2,4 trojku nisam ni igrao. I kratka je igra 15 misija a misija traje pola sata i manje u proseku zavisi koliko brzo neko igra. Ali zabavila me je za par sati koliko treba da se predje, ima dobrih ideja kao sto je bacac plamena, misija u avionu na pacifiku, Staljingrad misija sa snajperistom i ova zadnja kada stavite zastavu na Reichstag u Berlinu to su mi zanimljivije misije.
I ovi bencmarkovi sa Guru 3D su tacni sto se tice 9600GT ja imam oko 40 frejmova u proseku u 1680x1050 sa svime na max i 4xAA.
Jeli ko od vas igro COD 3 ja sam ga igro na PS3 i mogu reći samo da je sramota što nije izašao za komp,najzanimljiviji je mele atack cimneš gamepad da bi ga uradio. Black Wolf
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.