Da li neko igra ovu sjajnu igru? Kazem sjajnu jer mislim da je ova igra konacno nesto novo i drugacije u svetu u kome je vec sve isto (voleo bih da ne gresim:) i mislim da ne postoji osoba koju ova igra ne moze zadrzati ispred kompijutera makar na par sati.
Nego... ako ima neko ko je igra, imadem jedan problem. A to je da ne znam kako da predjem jedan nivu u 2 Chapteru: `Volcanic Pelcolator Day Spa`. Da li neko ovde mozda moze da mi pomogne? :)
Igra je prosto genijalna i pravo osvezenje u danasnje vreme, pogotovo kad pogledas da su je napravila 2-3 coveka ukupno.
Ono sto bi ti preporucio je sledece, citaj sta pise na onim tablama i one ce te navesti da zakljucis sta treba na kom nivou da uradis ako nije bas ocigledno. Cinjenica je da ni ta uputstva nisu bas direktna i jasna no ipak je ovo logicka igra.
Za taj konkretni nivo treba da uradis sledece, uz pomoc zelenih treba onu glavudzu da podizes dok je ona ogroma cev iznad ne usisa ( dovoljno je da dodjes negde na pola puta ), gde ce na vrhu biti `samlevena` i njeni delici ce kroz manju cev sa strane pasti medju zelene. Odatle ih samo prebaci ispod i sa jednim zelenim kreni u vis da dohvatis cev za usisavanje i to je to.
Ako bas ne zelis da mozgas ( no to je i poenta ovakvih igara, cemu onda uopste igranje ) mozes se posluziti i sledecim walkthrough-om
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.