Ljudi, moze pomoc..? Igram cs i nisam nis posebno, amater al mi muka vise da ni na jedan server na netu ne mogu da upadnem zbog cd key-a, ili slot rezervation ili PING, toga najvise ima.. Jel ima neko neki server (ne mora domaci) di nije jak ping, koji je prometan.. Odlepicu od ovih divljaka..
Nema veze sto igras sa divljakom. Igram i ja. Idi na http://www.gametracker.com , pa zatim search. U `playing`-u izaberi Counter strike 1.6, a u `located in` na primer 100km i dobices masu servera pa biraj. Ja licno cesto igram na ArtCom-u ( 62.240.12.68:27015 ) jer uvek mozes da uletis a ima i dobrih igraca.
`Ja licno cesto igram na ArtCom-u ( 62.240.12.68:27015 )` meni za ovaj kaze invalid cd key, al su ostali ok.. sto se tice rezultata.. treba mi praxa.. I MALI ping.. :D Hvala.. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.