Posle stavljanja patcha ne mogu da varam. Kucao sam komande u terminalu/konzoli, stavljao skriptu, menjao fajl...ucitavao devmode...zapocinjao nivu sesiju, nastavljao staru ali ne radi ni god mode, ni oruzje ni municija...hteo bih cheat da sam nepobediv (neustreljiv) i oruzje ali ne znam kako. Da li je neko to uspeo ili zna kako na ovom novom patchu s kraja 2006??? Moze i za ostal epopularne igre za testiranja posto bih tako duz eostao ziv i dijagnostika masine bi bila znatno meritornija posto bih umsto 10min (toliko mi max. treba da ziginem :( igrao 1h. Pomagajte sa necim konkretnim da radi na v1.4
:: Posle stavljanja patcha ne mogu da varam. Kucao sam komande u terminalu/konzoli, stavljao skriptu, menjao fajl...ucitavao devmode...zapocinjao nivu sesiju, nastavljao staru ali ne radi ni god mode, ni oruzje ni municija...hteo bih cheat da sam nepobediv (neustreljiv) i oruzje ali ne znam kako. Da li je neko to uspeo ili zna kako na ovom novom patchu s kraja 2006??? Moze i za ostal epopularne igre za testiranja posto bih tako duz eostao ziv i dijagnostika masine bi bila znatno meritornija posto bih umsto 10min (toliko mi max. treba da ziginem :( igrao 1h. Pomagajte sa necim konkretnim da radi na v1. :: :: :: - A N G E L -
Super, samo da radi :) ja sam pokusao sa neta da iskopam sve i svasta lai dzaba, ne pali nijedna fora...videh da su se ljudi zalili na 1.4 zbog cheatova
Ima li preporuka za neku arkadnu borilacku (slicno Tekken i Mortal Combat) znam da je bila neka lepa japanska u 2D maniru, iz 2007
- A N G E L -
:: Dacu ti ja sve instrukcije veceras kasnije.. :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: Posle stavljanja patcha ne mogu da varam. Kucao sam komande u terminalu/konzoli, stavljao skriptu, menjao fajl...ucitavao devmode...zapocinjao nivu sesiju, nastavljao staru ali ne radi ni god mode, ni oruzje ni municija...hteo bih cheat da sam nepobediv (neustreljiv) i oruzje ali ne znam kako. Da li je neko to uspeo ili zna kako na ovom novom patchu s kraja 2006??? Moze i za ostal epopularne igre za testiranja posto bih tako duz eostao ziv i dijagnostika masine bi bila znatno meritornija posto bih umsto 10min (toliko mi max. treba da ziginem :( igrao 1h. Pomagajte sa necim konkretnim da radi na v1. :: :: :: :: :: :: - A N G E L -
Takve kineske tabacine ti izlaze samo za Sony 3, evo ti jedne dobre tabacine za Sony 3 Soul Calibur 4, a za komp zadovolji se nekom pucacinom ili probaj Heroes of Might and Magic 5, zivopisne boje, ne preterano zahtevna igra!!!
Pozdrav!
:: Super, samo da radi :) ja sam pokusao sa neta da iskopam sve i svasta lai dzaba, ne pali nijedna fora...videh da su se ljudi zalili na 1.4 zbog cheatov :: :: Ima li preporuka za neku arkadnu borilacku (slicno Tekken i Mortal Combat) znam da je bila neka lepa japanska u 2D maniru, iz 200 :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Dacu ti ja sve instrukcije veceras kasnije.. :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: Posle stavljanja patcha ne mogu da varam. Kucao sam komande u terminalu/konzoli, stavljao skriptu, menjao fajl...ucitavao devmode...zapocinjao nivu sesiju, nastavljao staru ali ne radi ni god mode, ni oruzje ni municija...hteo bih cheat da sam nepobediv (neustreljiv) i oruzje ali ne znam kako. Da li je neko to uspeo ili zna kako na ovom novom patchu s kraja 2006??? Moze i za ostal epopularne igre za testiranja posto bih tako duz eostao ziv i dijagnostika masine bi bila znatno meritornija posto bih umsto 10min (toliko mi max. treba da ziginem :( igrao 1h. Pomagajte sa necim konkretnim da radi na v1. :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L -
Rece da si ovo pikao, da nemas crack za igru ali za novi patch, zarazio si me pecevima i instalirah i tu ali mi onda onaj crack prestao vrsiti posao...ver. patcha za SAM2 je bila 2.070 a nisam nasao neki novi crack
:: Rece da si ovo pikao, da nemas crack za igru ali za novi patch, zarazio si me pecevima i instalirah i tu ali mi onda onaj crack prestao vrsiti posao...ver. patcha za SAM2 je bila 2.070 a nisam nasao neki novi crac :: :: :: - A N G E L - :: ::
ali nema leba da FarCry radi, sve sam to probao i nista...negde pise da su izmenjeni ti cheat kodovi za 1.4 ali nisma nasao koji...sve ono sam vec probao i mrka kapa...
Igraj COD4 mislim da nije los, STALKER ti isto nije los, tesko te koknu mozes da hodas sto godina, i taj Pure voznja odlicna, zivopisna grafika, sve voznje su po prirodi dirty road, odlicna igra!!!
:: ali nema leba da FarCry radi, sve sam to probao i nista...negde pise da su izmenjeni ti cheat kodovi za 1.4 ali nisma nasao koji...sve ono sam vec probao i mrka kapa.. :: :: :: - A N G E L - :: ::
SAM2 radi sa trainerom cheats, radi i onaj tvoj crack...zao mi je da korisitm stari patch, jedino da prbam sa 1.3 jer je slika osetno kvalitetnija. POkusacu da nadjem neki aktivni trainer pa javljam
Ma kakvi, nece...deinstalirao sam igru, obrisao ubisoft dir...instaliroa pach 1.1 i kada kucam u konzoli sada mi kaze Jack Carver pa recimo god_mode_count=1 ali nikakav efekat opet sam ranjiv :( ne kapiram nista
Evo, proradio trainer koji gleda memoriju i adrese, sada imam neogranicen zivot i municiju ali kusanje za oruzje i dalje ne radi, trainer podrzava samo ova 2, cudno, konzola ne daje nista sto odkucam
Ali cak i u 13 verziji ostaje da drhti kontrast na nekim objektima (nekako blago osciluje osvetljaj) a toga enma u 1.4. Kakva je bre ovo nvidia kada FC ne radi kako treba??? Ispada ATi bolji, to nisam primetio ni na jednom atiju a sa njima sa `pikao` FarCry od modela 8500, 9600, 9700, X700...3870...sve OK a na nvidia corak :( a tamo je radilo na ver 1.0
- A N G E L -
:: Sacuvaj save game...Reinstaliraj Far Cry...Instaliraj ponovo..Ubaci Patch 1.1 i cheat-ove i vozi!Eto ti resen problem :: :: I Want to believe - The truth is out there :: May the force be with you :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: ali nema leba da FarCry radi, sve sam to probao i nista...negde pise da su izmenjeni ti cheat kodovi za 1.4 ali nisma nasao koji...sve ono sam vec probao i mrka kapa.. :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: ::
Hehehehehehehe...Ta igrica je optimizovana za ATI kartice...Pretpostavljam da je to uradjeno u saradnji i da je ATI za to platio...Neverovatno kako je to dobar potez kad se malo bolje razmisli...Ta igrica je u to doba bila ispred svog vremena i bila je hit!To je extra marketinski potez...Eto a da su sad to uradili sa Crysis ATI kartice bi bile verovatno jos prodavanije jer bi isle na Crysis-u dosta bolje...
Nego kako napredujes...Dokle si stao?
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: SAM2 radi sa trainerom cheats, radi i onaj tvoj crack...zao mi je da korisitm stari patch, jedino da prbam sa 1.3 jer je slika osetno kvalitetnija. POkusacu da nadjem neki aktivni trainer pa javlja :: :: Ma kakvi, nece...deinstalirao sam igru, obrisao ubisoft dir...instaliroa pach 1.1 i kada kucam u konzoli sada mi kaze Jack Carver pa recimo god_mode_count= :: ali nikakav efekat opet sam ranjiv :( ne kapiram nist :: :: Evo, proradio trainer koji gleda memoriju i adrese, sada imam neogranicen zivot i municiju ali kusanje za oruzje i dalje ne radi, trainer podrzava samo ova 2, cudno, konzola ne daje nista sto odkuca :: :: Ali cak i u 13 verziji ostaje da drhti kontrast na nekim objektima (nekako blago osciluje osvetljaj) a toga enma u 1.4. Kakva je bre ovo nvidia kada FC ne radi kako treba??? Ispada ATi bolji, to nisam primetio ni na jednom atiju a sa njima sa `pikao` FarCry od modela 8500, 9600, 9700, X700...3870...sve OK a na nvidia corak :( a tamo je radilo na ver 1. :: :: :: - A N G E L - :: :: :: Sacuvaj save game...Reinstaliraj Far Cry...Instaliraj ponovo..Ubaci Patch 1.1 i cheat-ove i vozi!Eto ti resen problem :: :: :: :: I Want to believe - The truth is out there :: :: May the force be with you :: :: @PCBeast@ :: :: :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: ali nema leba da FarCry radi, sve sam to probao i nista...negde pise da su izmenjeni ti cheat kodovi za 1.4 ali nisma nasao koji...sve ono sam vec probao i mrka kapa.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: - A N G E L - :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.