Evo poceo sam malo da testiram ovu novu igricu i mogu reci sledece...Stari ispeglani engine...Nisam nesto odusevljen...Grafika je malo bolja od Legend-a,Anniversary-a, ,pogotovu deo sa prirodom ali je zato lik Larin ostao kao da je nacrtan...Gameplay je i dalje los...Losi uglovi i mucenje pogotovu ako igrate sa keyboard & mouse kombinacijom!Znaci sve je isto kao i prethodni delovi...16QX AA i 16AF full 100 + FPS bar na GTX280...Sad ne znam kako ce da se ponasa na ostalim grafickim karticama srednje klase ali tipujem bar sigurnih 30+ FPS jer je igra dosta optimizovana!!!Ipak svaka Lara ima svojih cari tako da i ovaj nastavak opet zauzima mesto da je vredan da se proba i odigra do kraja...P.S.Grafika me malo potseca na Far Cry ,(za nijansu je realnija) a pogotovu one crvene pticice koje su non stop prisutne... Evo i nekih shoot-ova:
Ja sam igrao demo i nisam nesto odusevljen grafika nista posebno lose su teksture samo treba pogledati stene i zidove i zemlju. A Larin model je dobro uradjen i igra je na istu foru kao prethodni delovi nista revolucionarno. Meni na 9600GT ide oko 40 frejmova u 1680x1050 sve na maksimumu ali sa AA na 4x i AF 4x.
Smorio je TR. Skoči levo pa desno, pa na ivicu, drž ne daj, tigar, lav, sotona, izmišljotina, rupa, voda, ajkula, grobnica, šumica, njena guzica, samo da se uzme parica. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
:: :: Smorio je TR. Skoči levo pa desno, pa na ivicu, drž ne daj, tigar, lav, sotona, izmišljotina, rupa, voda, ajkula, grobnica, šumica, njena guzica, samo da se uzme parica :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
A sto se tice izgleda same igre pa TR nikad nije izgledao nesto extra ali si mogao da ga igras brate i na najslabijoj masini sto i jeste sustina igara a ne da nas navlace raznorazni majmuni da kupujemo triple GTX-ove da bi se igrali!Zato se ne slazem sa tobom bax2003 jer nam Crysis izvlaci pare za novu grafiku a ne TR! Jedva cekam da je igram!
Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour
Prvo ni blesav ne bi menjao mašinu ili bilo koju komponentu zbod jedne ili dve igre. Drugo pod uzimanjem para sam mislio na kupovinu igre čija je tematika smorila planetu. Nikad TR nije bio zahtevan da bi mislio na hardware upgrade zbog nje. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Nije sustina igrice u grafici, vec u atmosveri prvenstveno, gameplayu i samom dozivljaju! ja obozavam TR i verujem da je ovaj novi super jedva cekam da ga probam! Ko nikad nije voleo TR verovatno nece ni ovaj, a sigurno nece poceti zbog grafike!
Gresis Bax...Prvi savremeniji TR kada se pijavio konkretno Legend u to vreme su bile 6800GT kartice i ne znam tacno sad koje Radeonke,mogao bi da se prisetim..Nisu ovu igru mogle da guraju sa full detaljima u onom zahtevnom modu!Tek posle nje Anniversary je bio dosta opusteniji jer je ostao isti Engine a izasla nova generacija grafickih karti!Ja se dobro toga secam i tih testova...Samo je tad TR bio jako zahtevan u to doba!Uglavnom mogu da nadjem te testove ...
I Want to believe - The truth is out there May the force be with you @PCBeast@
:: :: Prvo ni blesav ne bi menjao mašinu ili bilo koju komponentu zbod jedne ili dve igre. :: Drugo pod uzimanjem para sam mislio na kupovinu igre čija je tematika smorila planetu. Nikad TR nije bio zahtevan da bi mislio na hardware upgrade zbog nje :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: Hoping for the best but expecting the worst. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.