Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Zaebava me OPK mod 0.25 za Battlefield 2
STRANA 1 OD 1
Tjewap Zaebava me OPK mod 0.25 za Battlefield 2 04.11.2008. 16:11 T12983

status: user
broj poruka: 172
Dakle instalirao sam B2 pa u njega OPK mod kako je i on sam izabrao i kada ga pokrenem izbaci ovo:
StaticMesh.fx(2): error X1507: failed to open source file: `mods/xpack/shaders/datatypes.fx`

Dajte ljudi da sredim ovo... Ko nije cuo za ovaj mod mali info... Nemacki Kfor protiv vojske Srbije i ebiga Crne Gore jer je ovo nekada davno pravljeno :)

Unapred big fala:)

Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 04.11.2008. 16:44 #77979

broj poruka: 12794
Blago tebi...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 04.11.2008. 16:49 #77980

Prijavi se lepo u vojsku, i reci da te posalju dole na granicu da iskusis sve iz prve ruke...
Equinoxe Re: 04.11.2008. 16:51 #77982

broj poruka: 12057

I ja sa imao taj zajeban problem al kad sam se probudio, shvatio sam da uopšte nemam komp i a pored kreveta sam našao praznu kutiju Acetisala.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Hoping for the best but expecting the worst.

Daum ... 04.11.2008. 16:54 #77984

Imas onu skrivenu komandu koja resava sve probleme sa tako debilnim modovima...
Kliknes na ceo folder instalacije i dok drzis shift stisnes del - videces, neces imati tu poruku vise...

Tjewap ... 04.11.2008. 16:54 #77985

Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara.

Daum Re: ... 04.11.2008. 17:12 #77997

Ja i dalje ne verujem da ne izvaljujes koliko ti je cela tema retardirana, al ajde...
Mozda ti naidje srodna dusa pa da se igrate Srba protiv crnogoraca...

:: Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara
:: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata
::
Tjewap Re: ... 04.11.2008. 17:23 #78003

Ali ja ne razumem kako funkcionise tvoj mozak... kako kapiras predmete i ljude oko sebe. Ili si mnogo citao Daglas Adamsa ili su tvoji roditelji voleli da te udaraju po glavi kad si bio mali.
Ja sam za to da ovu raspravu do daljnjeg prekinemo jer moze da izmakne kontroli. Daj da popijemo po casu pangalaktickog grgoljblastera pa da razmisljamo na limun :)

:: Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara
Zmajko Re: Re: ... 04.11.2008. 17:32 #78006

broj poruka: 1228
Pa sta on bre on zna osim da podjebava druge ljude ovde po ceo dan? Ne uzbudjuj se i sredi taj problem kako god znas i umes pa sjebi to govno od KFOR-a makar i virtuelno...

:: Ali ja ne razumem kako funkcionise tvoj mozak... kako kapiras predmete i ljude oko sebe. Ili si mnogo citao Daglas Adamsa ili su tvoji roditelji voleli da te udaraju po glavi kad si bio mali
:: Ja sam za to da ovu raspravu do daljnjeg prekinemo jer moze da izmakne kontroli. Daj da popijemo po casu pangalaktickog grgoljblastera pa da razmisljamo na limun :
:: :: Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara
:: :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata
:: ::
Daum Re: Re: ... 04.11.2008. 17:53 #78017

Posto vidim da se opet javlja Zmajko sa svojom mrznjom, da ne okolisam dalje, iako mislim da ti je tema debilna, nemam nista licno protiv tebe tjevap, niti te mrzim niti nista. Nisam ti pomogao, malo sam te zezao, izvini ako sam te uvredio...

:: Ali ja ne razumem kako funkcionise tvoj mozak... kako kapiras predmete i ljude oko sebe. Ili si mnogo citao Daglas Adamsa ili su tvoji roditelji voleli da te udaraju po glavi kad si bio mali
:: Ja sam za to da ovu raspravu do daljnjeg prekinemo jer moze da izmakne kontroli. Daj da popijemo po casu pangalaktickog grgoljblastera pa da razmisljamo na limun :
:: :: Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara
Tjewap Re: Re: Re: ... 04.11.2008. 17:57 #78020

Pa nisi me uvredio ali znas ono `Ako ne mozes da mi pomognes nemoj da mi odmognes` :)
Dakle nije mi potrebno sikaniranje vec resenje problema. Ne vidim sta je u temi retardirano i debilno samo sam izneo problem oko ovog moda i da vidim da li se neko susretao sa istim i kako da ga resim
To je to

:: Posto vidim da se opet javlja Zmajko sa svojom mrznjom, da ne okolisam dalje, iako mislim da ti je tema debilna, nemam nista licno protiv tebe tjevap, niti te mrzim niti nista. Nisam ti pomogao, malo sam te zezao, izvini ako sam te uvredio..
:: :: Ali ja ne razumem kako funkcionise tvoj mozak... kako kapiras predmete i ljude oko sebe. Ili si mnogo citao Daglas Adamsa ili su tvoji roditelji voleli da te udaraju po glavi kad si bio mali
:: :: Ja sam za to da ovu raspravu do daljnjeg prekinemo jer moze da izmakne kontroli. Daj da popijemo po casu pangalaktickog grgoljblastera pa da razmisljamo na limun :
:: :: :: Prijatelju ovaj post nije bas bio neophodan i malo si skrenuo sa teme. Ovde je problem pokretanja moda a to da li bi ja trebao da idem dole i iskusim zajebanciju uzivo bi mogli da raspravimo u drugoj temi ili u 4 oka. Ako ne mozes da mi pomognes oko problema onda me postedi ovakvih debilnih komentara
:: :: :: Psihijatri zavide pevacima turbo - folka na broju pacijenata
:: :: ::
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs