Ej ljudi imam problem sa far cry 2 , skinuo sam RAZOR verziju sa crackom i pokrenem ja igru sve lepo detektuje mi grafiku i sve a onda kada ucitava prvu misiju u toku ucitavanja restartuje mi se komp !!! Da li neko mozes da mi kaze o cemu se tu radi !! ????
Kada imate neki gadan problem, ispisite koju konfiguraciju imate ? Sta moze da se kaze na ovako postavljeno pitanje ? Ovde je potrebno spomenuti i koja je konfiguracija i koja verzija drajvera za grafu je instalirana posto je Far cry 2 vrlo osetljiv na drajver.
Konfiguracija je sledeca . ATHLON 3800+ , nFORCE 4 ULTRA CHIPSET , 1 GB RAMA , nVIDIA 9800 GT 512 MB i to bi bilo to , ali cuo sam od drugara da kod jednog njegovog druga radi na 8500 GT i single core procesoru tako da iskljucujem da je procesor problem i grafika ! a drajver imam novi 180`43
E4300 (non OC), i965, 4gb ddr 800, 8600gt silent (driver 175.16), i radi ko sat (bar za sada). Ista verzija igre verovatno isti izvor pardon internet prodavnica i to ti je to. Niko ziv ne moze da zna do cega je problem, mozda da potrazis neku noviju zakrpu tj poli hoce krekera.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Konfiguracija je sledeca . ATHLON 3800+ , nFORCE 4 ULTRA CHIPSET , 1 GB RAMA , nVIDIA 9800 GT 512 MB i to bi bilo to , ali cuo sam od drugara da kod jednog njegovog druga radi na 8500 GT i single core procesoru tako da iskljucujem da je procesor problem i grafika ! a drajver imam novi 180`43 :: ::
Sreo sam se skoro sa slicnim problemom na jednom racunaru...Bilo je u pitanju slabo napajanje...Chieftec 400W nije mogao da pogura ATI HD4850 karticu...Zamenio napajanje za Thermaltake ToughPower 600W i sad radi sve bez ikakvih problema.
@Kobe Ako stvarno imas nekog kineza i 9800 karticu nema uopste sumnje da je to.
Ljudi su obicno sumnjicavi kad im se kaze da im treba jace napajanje,jer je za vecinu racunar graficka karta i procesor,a ne razmisljaju o tome da su upravo graficke karte najveci potrosaci u racunaru... I u gore pomenutom slucaju mi lik nije verovao da je napajanje dok nismo prikljucili moje(Corsair TX 750W) i vidi cuda racunar se vise ne restartuje...Kod njega se restartovao kad pokrene Bioshock...Kupio covek novo napajanje i resio problem.
E,gluplju konfiguraciju nisam video zivotu!!!! Ajde taj slabasni Atlon u kombinaciji sa 9800gt jos i nekako,ali 1gb ram-a?!?!?! U danasnje vreme kad je gb ram-a 15e?!?!?!
KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!!!
:: :: Konfiguracija je sledeca . ATHLON 3800+ , nFORCE 4 ULTRA CHIPSET , 1 GB RAMA , nVIDIA 9800 GT 512 MB i to bi bilo to , ali cuo sam od drugara da kod jednog njegovog druga radi na 8500 GT i single core procesoru tako da iskljucujem da je procesor problem i grafika ! a drajver imam novi 180`43 :: ::
Ako je problem samo u toj igrici ne vidim kako bi moglo biti napajanje. Prvo velika vecina ni ne zna kolio im trosi racunar i oko toga kao i oko raznih temperatura se pravi prevelika fama. Ono sta sam ja naveo kao moju kucnu konfiguraciju ne vuce vise od 200w da be oca, zanci da je moj LC skoro ne oznojen.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: :: :: vidis DA SICK i ja mislim da je to u pitanju cak stavise jos jedan lik mi je to rekao i moguce je da je to ali jbg sta ces taki ti je zivot !
A to je problem . A ja reko da nije kosovski albanac koji ima gomilu iskustva iz rata u jugoslaviji 9 kako on sam kaze ) i koji mi je zaboga prijatelj i vadi me s vremena na vre iz gov*na?
Imam problem sa Far Cry 2,tako sto mi na ucitavanju samog pocetka igrice retartuje ceo sistem.Konfiguracija:Athlin 64x2 Dual 4800+,Ati Radeon HD2600PRO sa najnovijim drajverom,2gb 800mhz RAM,MSI K9N VEO V3(maticna).Molim za savet.
:: E,gluplju konfiguraciju nisam video zivotu!!!! Ajde taj slabasni Atlon u kombinaciji sa 9800gt jos i nekako,ali 1gb ram-a?!?!?! U danasnje vreme kad je gb ram-a 15e?!?!?! :: :: :: :: KO DRUGOME JAMU KOPA-FIZICKI JE RADNIK!! :: :: :: :: :: Konfiguracija je sledeca . ATHLON 3800+ , nFORCE 4 ULTRA CHIPSET , 1 GB RAMA , nVIDIA 9800 GT 512 MB i to bi bilo to , ali cuo sam od drugara da kod jednog njegovog druga radi na 8500 GT i single core procesoru tako da iskljucujem da je procesor problem i grafika ! a drajver imam novi 180`43 :: :: :: ::
:: Imam problem sa Far Cry 2,tako sto mi na ucitavanju samog pocetka igrice retartuje ceo sistem.Konfiguracija:Athlin 64x2 Dual 4800+,Ati Radeon HD2600PRO sa najnovijim drajverom,2gb 800mhz RAM,MSI K9N VEO V3(maticna).Molim za savet ::
Instalirajte patch 1.01 i to ce resiti problem....
:: Ja imam isti problem........:( :: :: :: :: :: Imam problem sa Far Cry 2,tako sto mi na ucitavanju samog pocetka igrice retartuje ceo sistem.Konfiguracija:Athlin 64x2 Dual 4800+,Ati Radeon HD2600PRO sa najnovijim drajverom,2gb 800mhz RAM,MSI K9N VEO V3(maticna).Molim za savet :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.