Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FAR CRY
STRANA 1 OD 1
tomma FAR CRY 10.01.2006. 17:27 T1280

status: user
broj poruka: 172
Nađoh konačno verziju koja se ne blesavi da mogu da je odigram do kraja
Međutim opet problem, što se tiče grafike. Sasvim lepo ide ide u 1280x1024x32 sa ULTRA HIGH setovanjima osim SHADOW koji mora maksimalno biti na MEDIUM. Ne znam kako to da rešim jer mi po dizanju ovog parametra dalje, sve senke u igri budu crni kvadrati, polja i sl. Druga stvar što ne mogu da instaliram nijedan PATCH koji sam skinuo sa njihovog sajta. Ima li to veze sa mojiom verzijom "originala" ili sam samo naleteo na loše patch-eve što mi je malo neverovatno jer je sa njihovog sajta. POMOÆ
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko WoW 10.01.2006. 17:49 #3733

broj poruka: 6645
Pa, pomeni bar grafičku i verziju drajvera koje koristiš... (u tome je inače, odgovor, verzija drajvera i grafička odgovorni su za artefakte koje pominješ).
Ako procunjaš po forumima koji se exclusive bave igricama i grafičkim karticama, možeš saznati dobitnu kombinaciju drajvera za pojedine igre, optimizacije u igri i operativnom sistemu etc, etc... a možeš saznati da tu i nema pomoći.
Globalno, dobitna kombinacija za FarCry je AMD+ATI...
Što se tiče patch-a... tu moram da citiram Kuzmu iz SK-a: zamisli samo neuviđavne hakere koji se nisu udostojili da odrade crack za patch... sram ih bilo. Jeste, u većini slučajeva, crack koji ide uz igru je samo za 1.0 verzije igara (da bi bio aktuelan, jer tada piratu nešto donosi, a kad se igra raširi po domaćim rezaonicama, nema tu zarade... tako da se retko razvijaju dodatni krekovi za patchovane igre, ili su to neka žongliranja i vradžbine od instalacija...)...
dgrujic za far cry 11.01.2006. 01:12 #3741

broj poruka: 78
Far Cry definitivno najbolje sljaka na AMD + Nvidia, ali kada ga prebacis na OpenGL, tada dobijes i do 30% veci frame rate, naravno sa verzijom 1.1.
Da bi Far Cry mogao da update-ujes kako treba, moras ovo da ubacis u registry:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstall{D6DBDC2A-E72C-4284-B6AD-6B3B61B4DABC}]
"AuthorizedCDFPrefix"=""
"Comments"=""
"Contact"=""
"DisplayVersion"="1.10.0000"
"HelpLink"=""
"HelpTelephone"=""
"InstallDate"="20040324"
"InstallLocation"="C:\Program Files\Far Cry\"
"InstallSource"="D:\"
"NoModify"=dword:00000001
"NoRemove"=dword:00000001
"Publisher"="Ubisoft"
"Readme"=""
"Size"=""
"EstimatedSize"=dword:00301360
"SystemComponent"=dword:00000001
"URLInfoAbout"="http://www.ubi.com"
"URLUpdateInfo"="http://support.ubi.com/Patches/?sort=f"
"VersionMajor"=dword:00000001
"VersionMinor"=dword:00000000
"WindowsInstaller"=dword:00000001
"Version"=dword:01000000
"Language"=dword:00000409
"DisplayName"="Far Cry"
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs