Ljudi molim Vas pomozite , ako neko ima verziju igrice koja nema bag sa kokoškama koje izleću iz pušaka i ostalog naoružanja umesto municije neka se javi , ako bi mi narezao takvu verziju igrice. Unapred zahvalan. Bane
Ти би поред убојитих кокошака обичну муницију? Јеси ли гледао филмове: `Усијане главе 1` и `Усијане главе 2`? Кад Рамбо затегне кокошку у лук нема смртоноснијег оружја!
Neznam ni sam,kupio sam igricu na ulici (u Knezu) i eto dešava se to što rekoh.Narezao sam i prijatelju,i kod njega je ista priča.Očigledno neki bag,ili se neko malo igrao programiranja i to vrlo uspešno!
I ja sam imao taj problem ali na samo jednom mjestu u igrici.Rijesio sam ga tako sto sam se vratio na prethodno snimljeno mjesto,i kad sam ponovo dosao tu problema nije bilo(isao sam load pa izaberes neko prethodno snimljenu poziciju,ali nemoj ici na najblizu poziciju....)Probaj tako i ti...
Mozes li mi malo opisati taj dio dodakle si ti stigao.Bas me interesuje da li je na istom mjestu kao i meni...Cini mi se da se meni taj problem javio kad sam poceo da pucam neke kokoske(ili sta je vec bilo)sa strane..............
C..c.c...nemas pojma. Nije to Rambo nego Toper koga glumi Martin Shin.
:: Ти би поред убојитих кокошака обичну муницију? Јеси ли гледао филмове: `Усијане главе 1` и `Усијане главе 2`? Кад Рамбо затегне кокошку у лук нема смртоноснијег оружја! :: :: Одакле то у игрици :: :: ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН :: ::
Dešava se u prvom nivou,koji evo već ko zna koji put počinjem ispočetka.I reinstalirao sam igricu i pokušao sa nekim pečom koji ništa nije rešio.Dao sam igricu i drugaru,i njemu se javlja ista priča.Primetio sam samo da nije mesto pojavljivanja isto,može se desiti svuda i na svakom delu nivoa pucajući naravno u Koreance.Kada se desi više nije igrivo jer me niko nemože ubiti niti ja koga.
E onda ti stvarno ne mogu pomoci.Meni se to desilo na samo jednom mestu i nijednom vise,vratio sam se ispocetka i moglo je.Jedini nacin je da kupis novu igru ili da je skines sa neta(kao sto sam ja uradio)...
Problem je bio u kreku,ko ga je pravio malo se poigrao i napravio kerefeku da zeza narod. No,eto skinuh novi (drugi krek) i reših problem,baš onako kako me je posavetovao kolega sa bench foruma.Evo ovom prilikom mu se i ovde posebno zahvaljujem.Bude li čitao ovaj post prepoznaće se sigurno.
Немам. Чарли Шина има у оба ХОТ ШОТС а његовог тате кога помиње Панта019 има само у озбиљнијим филмовима, попут: Апокалипса сада. Кад већ причамо о овим филмовима, да се зна - данас у 16.55х на првом каналу РТС - а Усијане главе 2, тј. испаљивање кокошака попут стрела! Постављач ове теме обавезно да гледа!
ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
:: Mozda imash neku parodiju na Crysis igricu kao shto su Usijane glave na Top Gun ili Ramba. Ima li gde Charli Shina?: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.