Постоји ли нека новија - нова игра која третира зимске игре, попут: скијања, боба, скијања на дасци, скокова, санкања а да има веома добру графику и да пружа прави осећај вожње на снегу. Битно је да није монотона и тешко управљива. Пробао сам неке демое прошле године - који су били једна спортска зимска дисциплина. Иде зима, рекох да се припремим... ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
mislim oko 2GB, discipline su skijanje, skokovi(slalom spust itd.), bob, klizanje, carling ... nemogu bas svega da se setim, sve u svemu nije bas losa. Solidna grafika ne preterano teske komande, ko voli zimske sportove imace cime da ubijaja vremem kratak vremenski period
Мој сестрић воли то да игра, а право да ви кажем и мене одмара док гледам оне белине на екрану - од снега! Рекох, хајде да питам, можда неко игра! Хвала на одговорима. ПАЛИ НАРОДЕ - ВИСТА ЈЕ ЗАКОН!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.