Crysis Warhead ima losiju grafiku za nijansu od keca
STRANA 1 OD 1
vuk125
Crysis Warhead ima losiju grafiku za nijansu od keca
17.10.2008. 23:25
T12671
status: user broj poruka: 2929
Ili se meni chini???? Instalirao sam igru i pod XP-om i pod Vistom i izgleda identico samo sto pod vistom losije radi. max detalji i na jednom i na drugom sistemu naravno, identicno izgleda. Crysis 1 izgleda po meni bolje ili sam ja lud?? Naravno bez natural moda, sa ovim modom ne moze se porediti sa dvojkom. Meni izgleda da oni uopste nisu peglali engine vec malo ojadili grafiku, da bi dobili koji frame vise. Ili se meni cini?? Milsim ocekivao sam bolje od ovoga.
Sta wtf? Pa i Quake 2 ima svoj benchmark test, sta ti je tu cudno? Ovo je cak i odlicna stvar...
:: Tresla se gora, rodio se miš. Samo navlače ljude da kupe još neku grafičku kartu od zilion evra. Ej, pa igirca ima svoj benchmark test!! Wtf? :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
ni ispeglali engine a nije ni grafika bolja(ista je), po meni je igra jos malo zahtevnija od prvog, ja nisam primetio da je visi framerate. Ali igra kao igra je kratka ali zabavnija od prvog Crysis-a.
Igra je dosta zahtevnija...Jeste engine za nijansu ispeglaniji sto se tce grafickog prikaza ali to se tek vidi na Enthusiast sto se za Gamer mode ne moze reci...Sve u svemu kao sto rece zandarm to je samo navlaka da ljudi kupuju jos neku jacu graficku od ne znam ni ja koliko eur-a itd..Igra je sa namerom jos zahtevnija i ako je mogla opusteno da bude i dosta manje zahtevna i od prvog dela!
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
jednu `malu tajnu`. Prica o mukama koje proizvodjaci PC igara imaju zbog piraterije je presna, bljutava izmisljotina. Navlaka. Oni zive od procenta koji im obezbedjuju NVidia, AMD i Intel (jednom recju - Micro$oft). Dakle, hardverska industrija ih placa da bi u postojece endzine ugradjivali resenja koja podizu zahtevnost igara i time teraju korisnike da brze apgrejduju svoje masine. Stara, dobro poznata prica o kafedziji koji presoljuje jelo da bi musteriju naterao da popije vise osvezavajucih napitaka. Ovaj `fenomen` izuzetno briljantno je analizirao jedan tip (neki programer, Amerikanac, inace) u veme pojave Battlefielda 2. Momak je dokazao kako je `vestacki` podignuta zahtevnost pomenute igre primenom nekih resenja u smislu loadovanja textura itd., kojima se (zlo)namerno smanjuje fps. itd. itd.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.