nema snega, nema bundeslige, uglavnom slepci nisu kupili licencu za timove i igrace, gameplay je malo retardiran(doduse manje nego u pes 08), be a legend je teski krs. A, da, ima holandska liga(ne znam kako bih ziveo bez nje)... Precerase, a malo para uzimaju, pa cuvaju za leba da imaju... Jbg ja skino punih 6.8gb, nije bilo tog ripa ranije... Pozdrav svima, od fife je bolji, ali slaba uteha, s obzirom da sam se nadao da ce biti bolji, pogotovo posle onog 08. Go Go Go !!!
Naravno da je najbolji fudbal! Izbacice brzo neko patch ili option file sa svim licencama i dresovima, tako da ce bbiti u full-u! Nego matori daj link za taj rip pa da ga i ja skinem, da se ne smaram sa ovih 6gb!
Nisam hteo da igram demo da bi utisak bio full, i posle 7-8 odigranih utakmica (top player) imam da kazem samo jedno PES6 RULES!!! Jeste 9 bolja od 8 ali opet ima nekih gluposti. Ne svidja mi se gameplay, pas u prostor je katastrofa (u odnosu na 6), sudija deli kartone ko da je lud (u prvoj utakmici ja dobio 1 a mancester 3 crvena i to za prvi start). Opet mnogo golova pada posle odbitka. Kako da sa golmanom dodam loptu po zemlji posle prekida? Moze da se igra nije da ne moze, Fifu dere, ali PES6 je jos uvek najbolji fudbal koji je ikad napravljen.
pes6 je car, inace pored svega sto si reko dodo bi da ti robot zabija gol u zadnjim trenutcima meca... Sto se tice pasa u prostor, u 08-ici je bio preterano random, a sada ide pravo u noge( nije u prostor uopste)... Inace golove posle odbitka smo zvali pinball classic i pinball deluxe, u zavisnosti od kolicine gluposti :) Go Go Go !!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.