Vidim da ti niko ne odgovara pa ajd ja ti pomognem ako uspe.Bio sam na gogle i SGA moze da bude svasta.Evo mog predlioga pa ako uspe ,uspe ako ne uspe nikom nista. Prvo namesti jedan folder i nazovi ga kako hoces. Prebaci onaj original sa SGA U TAJ NOVI FOLDER. UBRISU SGA PA UPISI :EXE,RAR.AVI,.7z Vise neznam.
A inace je proslo citavih 2 minuta od poslednjeg odgovora?????
:: :: Vidim da ti niko ne odgovara pa ajd ja ti pomognem ako uspe.Bio sam na gogle i SGA moze da bude svasta.Evo mog predlioga pa ako uspe ,uspe ako ne uspe nikom nista :: Prvo namesti jedan folder i nazovi ga kako hoces :: Prebaci onaj original sa SGA U TAJ NOVI FOLDER :: UBRISU SGA PA UPISI :EXE,RAR.AVI,.7z Vise neznam.
:: A inace je proslo citavih 2 minuta od poslednjeg odgovora???? :: :: :: :: :: Vidim da ti niko ne odgovara pa ajd ja ti pomognem ako uspe.Bio sam na gogle i SGA moze da bude svasta.Evo mog predlioga pa ako uspe ,uspe ako ne uspe nikom nista :: :: Prvo namesti jedan folder i nazovi ga kako hoces :: :: Prebaci onaj original sa SGA U TAJ NOVI FOLDER :: :: UBRISU SGA PA UPISI :EXE,RAR.AVI,.7z Vise neznam.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.