Kad već reče No.2, ja bi voleo da vidim System Shock 2. Odlična igra. Mada se malo debilno završila, al neka priča bi mogla da se napravi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Hoping for the best but expecting the worst.
Re: Bioshock 2: Sea of Dreams teaser trailer-console
16.10.2008. 19:22
status: user broj poruka: 7769
Mene prvi deo nista nije odusevio sto se same igre tice na nibou je originalnog duma, a sto se grafike tice nije losa. Sve u svemu ako ces se igrati gledaj da igra bude prava da i grafika i prica budu podjednako dobre a ne sarena kesica a bombone gorke.
Re: Re: Bioshock 2: Sea of Dreams teaser trailer-console
17.10.2008. 01:20
status: user broj poruka: 3741
Mene je Bioshock solidno uveseljavao a sta ti ja znam...
:: Mene prvi deo nista nije odusevio sto se same igre tice na nibou je originalnog duma, a sto se grafike tice nije losa :: Sve u svemu ako ces se igrati gledaj da igra bude prava da i grafika i prica budu podjednako dobre a ne sarena kesica a bombone gorke :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=3271 :: ::
Re: Re: Re: Bioshock 2: Sea of Dreams teaser trailer-console
17.10.2008. 09:26
status: user broj poruka: 7769
Igra je ko tunel udjes u tunel i nema levo desno dok ne izadjes iz tunela.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Mene je Bioshock solidno uveseljava :: a sta ti ja znam.. :: :: :: Mene prvi deo nista nije odusevio sto se same igre tice na nibou je originalnog duma, a sto se grafike tice nije losa :: :: Sve u svemu ako ces se igrati gledaj da igra bude prava da i grafika i prica budu podjednako dobre a ne sarena kesica a bombone gorke :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !! :: :: :: :: :: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=3271 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.