Pozdrav, imam jedno pitanjce. Moj cimer u igraonici ima instalirane PES 2008ce koje mu na sonyju 3 rade sasvim normalno dok mu se na pc-jevima u donjoj trecini televizora javlja horizontalna linija koja je tu i u igri i dok se seta kroz menije. Konfiguracije su mu relativno jake (Core 2 Duo, XFX 8800GT 1024MB) ali mislim da taj problem nije striktno vezan za konfiguraciju, jer su i drugi ljudi sa drugim konfama imali slicne probleme. Da li je neko imao slican problem i da li ga je resio?
Cekaj komp je povezan na TV, verovatno je do igre, neki fajl je malo corrupted, lek za to je da kupi ili skine tu igru, a najbolje mu je da saceka PES09 koji ce za neke dve sedmice da se pojavi,...
Ma najgore je to sto mu i 2009 demo to radi,a znam i jos nekoliko ljudi koji su imali slicne probleme. Povezivao je i na tft da vidi da li ce sljakati ali se isto desavalo. Bas ne znamo sta da uradimo :(
Odgovor je sasvim Logican i stoji veoma dugo sa PES-om kao i ostalim prethodnim delovima..Jednostavno nije dobro i kvalitetno odradjena za PC verziju...Najvise je namenjan konzoli i to je najveci problem..Nije bitna konfiguracija ni karta,takva je igra jednostavno! Nego jel igra legalna ili je lecena?
I Want to believe - The truth is out there OC House @PCBeast@
:: Bas sam razmilsljao to da predlozim da proba..Pretece me..Mislim da to nece upaliti ali ajde,sve je moguce...Sa Fifom 2009 za PC je isti problem :: :: I Want to believe - The truth is out there :: OC House :: @PCBeast@ :: :: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=298049 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Na opcijama graficke karte ukljucis Vertical Sync. i u Settings-u PES-a stikliras Wait For Vsync.. :: :: Problem resen!!! Poz
Ma to je 100%... To je fazon u PES-u... igram ga i ja ponekad,pa znam...
Nije čovek baš najbolje opisao o kakvoj se liniji radi ali mislim da to nema veze sa vertikalnom sinhronizacijom. Nikad nisam u PES-u imao opisani problem ali bez uključenog Vsync-a se samo razilaze delovi slike, nikakve linije nema, pogotovo u meniju. Bilo bi dobro da vidimo neki screenshot pa bi bliže znali o čemu se radi. Sama činjenica da mu se to dešava u obe igre govori u prilog sumnji da je u pitanju driver. Treba probati još neku igru a da nije PES i videti da li se isto dešava.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.