Do sada nisam sreo neku igricu koja se bavi boksom (osim nekih praistorijskih za komodorceta i sl. ) . Cepnes 2 para rukavica i zamaglis garazu sa suparnikom, gubitnik kupuje flastere i pice :)
Hvala!!! To je najbolje ali i najskuplje resenje, dzak ti je oko 3500 a rukavice oko 1500 oko, znaci oko 5000, kupis kacigu za lice i tuca pocinje, samo nemojte da se uzivite pa da krene makljaza i posle naravno pivo ispred prodavnice,...
Pozdrav!
:: Ahahaha ma koji si ti lik :)) :: :: Do sada nisam sreo neku igricu koja se bavi boksom (osim nekih praistorijskih za komodorceta i sl. ) . Cepnes 2 para rukavica i zamaglis garazu sa suparnikom, gubitnik kupuje flastere i pice : :: :: Boljeg boxa neces videti od toga :) :: :: :: E ne znam,.. :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: ::
2 para rukavica ne podrazumevaju i dzak :) i cemu stitnik za glavu ? :)
:: Hvala!!! To je najbolje ali i najskuplje resenje, dzak ti je oko 3500 a rukavice oko 1500 oko, znaci oko 5000, kupis kacigu za lice i tuca pocinje, samo nemojte da se uzivite pa da krene makljaza i posle naravno pivo ispred prodavnice,.. :: :: Pozdrav :: :: :: :: Ahahaha ma koji si ti lik :)) :: :: :: :: Do sada nisam sreo neku igricu koja se bavi boksom (osim nekih praistorijskih za komodorceta i sl. ) . Cepnes 2 para rukavica i zamaglis garazu sa suparnikom, gubitnik kupuje flastere i pice : :: :: :: :: Boljeg boxa neces videti od toga :) :: :: :: :: :: E ne znam,.. :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: :: :: :: :: ::
:: 2 para rukavica ne podrazumevaju i dzak :) i cemu stitnik za glavu ? : : Slazem se - stvarno nema smisla stavljati stitnik. Kao, oces da se bijes, a ovamo bi da se stitis. Srpska poslovica: hteo bi da prdne, a i da stisne (petlju). A ni dzak ti ne treba. Pa tu ti je protivnik pa ga dzakaj.
Sta ce coveku rukavice, mogu sipkama, pa kad krene makljaza, ima samo da bude, joj, kad te do`vatim, ima da prodjes ko Celeron na 3.2GHZ u Crysisu, cek malo, pa kad te budem gadjao kulerom, ne ne vadi to, ej cekaj ipak je to GTX280, neeeeeeeee. Tri nedelje kasnije. Zanimljiva igra hajde da je ponovimo,...
Za konzolu ili za PC? Fight Night round 3 je za konzole zakon. Ne postoji ni jedna dovoljno dobra simulacija boksa za PC. Probao sam Heavyweight Thunder, nisam oduševljen, ali ako hoćeš skini, pa probaj. Od 2002. godine nema ni američkog rvanja na PC-u. Postoji solidna, ali nemoguće dosadna (ipak jedina prava) WWE RAW igra (by THQ). Imaš 2008 mod za nju sa novim rvačima.
A ono cudo na zadnjoj strani Screenfuna? Nisam obratio paznju da li je za pc ili konzole. Deluje totalno retardirano, ne znam kako se zove ali letimicnim pogledom skontao sam da bi moglo biti zanimljivo. Ne znam koliko sam ti pomogao ovim sturim odgovorom koji pisem u magnovenju...u magnovenjuuuuu!!!!!!!!
Mislim da je to Title Bout... nešto. Ako sam u pravu, to je nešto kao menadžer za boks ili potezni boks... Znači, igrač se ustvari ne bori. Probaj nešto da iskopaš na gamespot.com, ali šta god da nađeš, to skoro sigurno neće biti igra vredna igranja. Kupi PS2 i Fight Night Round 3 :), pa se iživljavaj na ukućanima i drugarima do mile volje! .)
E, sad malo off-topic: Pošto nema prave rvačke igre za PC već (kao što rekoh) dugo vremena, THQ je najavio WWE Smackdown VS Raw Online za 2010. godinu. Bezveze, ali dovoljno da se ne ugasi nada.
:: A ono cudo na zadnjoj strani Screenfuna? Nisam obratio paznju da li je za pc ili konzole. Deluje totalno retardirano, ne znam kako se zove ali letimicnim pogledom skontao sam da bi moglo biti zanimljivo. Ne znam koliko sam ti pomogao ovim sturim odgovorom koji pisem u magnovenju...u magnovenjuuuuu!!!!!!! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.