Da li je moguće da u novoj fifi kad se igra sa kontrolerom ne može da se izvede klizeći start ili pas u prazan prostor kao prethodnim izdanjima?! Gledao sam u podešavanjim i kad se igra na tastaruri to se može podesiti, a kad se igra sa džijstikom onda je valjda nemoguće?!
DA li neko zna da li sam u pravu i ako nisam kako da rešim to?
Ma sranje igrica samo prepakovana Fifa08 upravu si ni ja nisam uspeo da namestim dzojstik kako sam je expresno instalirao tako sam je i expresno izbrisao Pes 2009 demo je zakon. Procitaj Readme file videces koji su djojstici podrzani
Definitivno ne može, znači, munjeviti uninstall i gotovo. Nije vredna ni najmanjeg truda! Evo još par dana i tu nam je PES 2009 a do tad DEMO, šta da se radi. Pozdrav!
Ljudi nije problem do same igre, vec cini mi se do crack-a, nije napravljen dobar krek za igru. BTW da vam pomognem, ja je igram sa joypad-om na usb-u, radi savrseno, sve komande, samo Vam treba patch, evo linka, uzivajte:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.